Άδωνις εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού για Πορτοσάλτε: «Εμετικό το πανό, δικαίωμά του να μιλάει χωρίς να φοβάται ότι θα τον ξυλοφορτώσουν»

Άδωνις εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού για Πορτοσάλτε: «Εμετικό το πανό, δικαίωμά του να μιλάει χωρίς να φοβάται ότι θα τον ξυλοφορτώσουν»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε ξανά τον Άρη Πορτοσάλτε, μετά και το πανό που εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) στο ΣΕΦ στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Τα όσα είχε πει προ ημερών στην ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε για την τραγωδία των Τεμπών που μπορεί να είναι αφορμή για να φτιαχτούν τα τρένα στην Ελλάδα, έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις σε όλη την χώρα.

Θυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, την προηγούμενη Παρασκευή, έλεγε μεταξύ άλλων πως όπως έγινε με το ναυάγιο του Σάμινα και με τα άλλα δυστυχήματα στα Τέμπη που βελτίωσαν ακτοπλοΐα και οδικό δίκτυο αντίστοιχα, έτσι μπορεί να γίνει και με τους σιδηρόδρομους. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο μία δημοσιογράφος εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις… θυσίες αυτές, με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά: «Η θυσία είναι θυσία. Έγινε δυστυχώς».

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X