Αχιλλεόπουλος: «Ο αθλητισμός είναι για να χαρίζει ζωή, όχι για να την παίρνει»

Αχιλλεόπουλος: «Ο αθλητισμός είναι για να χαρίζει ζωή, όχι για να την παίρνει»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό και έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Άλκης Καμπανός αφήνοντας ένα λουλούδι στη μνήμη του. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος με αφορμή το τραγικό αυτό γεγονός αλλά και την παρουσία του στο σημείο που δολοφονήθηκε ο αδικοχαμένος Άλκης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση για τα φαινόμενα βίας τα οποία πρέπει επιτέλους να εξαλείψουν από την χώρα μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Σαν Ελλάδα πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε τις πληγές μας. Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο σημείο που πριν ένα χρόνο δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος, ένα 19 χρόνο παιδί, στα πλαίσια του τυφλού οπαδισμού. Η αίσθηση που σε διαπερνά είναι μια ανατριχίλα και ένα πελώριο γιατί. Ο αθλητισμός ενώνει, δημιουργεί χαρά, συναισθήματα, κοινωνικοποίηση, φιλία και φυσικά προσφέρει υγεία σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Ο αθλητισμός είναι εκεί για να χαρίζει ζωή και όχι να την παίρνει. Αγαπάμε την ομάδα μας, δεν μισούμε την αντίπαλη.

Δεν είναι λύση μόνο η τιμωρία, εδώ και τώρα (απαιτείται) δημιουργία κουλτούρας στα παιδιά γύρω από την ουσία του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος. Μέσα από τα σχολεία, μέσα από τις ακαδημίες των ομάδων, μέσα από τα ΜΜΕ, τους αθλητές και τις ομάδες, για μια νέα γενιά Φιλάθλων που θα αλλάξει την εικόνα στο μέλλον.  Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και το χειρότερο είναι, ότι το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το αλλάξουμε.

Για το σιδεροδρομικό δυστύχημα απλά δεν υπάρχουν λόγια για την τραγικότητα της υπόθεσης. Θλίψη»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X