Ντέμης για Τέμπη: «Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες από τον σταθμάρχη - 20 χρόνια γίνεται αυτό, έπρεπε να έχει αναδειχθεί το θέμα»

Ντέμης για Τέμπη: «Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες από τον σταθμάρχη - 20 χρόνια γίνεται αυτό, έπρεπε να έχει αναδειχθεί το θέμα»

Στην ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε στην εκπομπή Monday FC της ΝOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης λέγοντας: «υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες από τον σταθμάρχη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναφερόμενος στα πανό της οργής στα γήπεδα για την τραγωδία των Τεμπών, υποστήριξε: «Πολύ ωραία τα περισσότερα πανό στα γήπεδα για την τραγωδία των Τεμπών. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας, κοινωνικό φαινόμενο και πολύ καλά έκαναν και πολύ σωστά το έκαναν»

Όσο για όσους ευθύνονται για την ανείπωτη τραγωδία επισήμανε: «Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες απ’ αυτές του σταθμάρχη, δεν λέω ότι δεν φταίει… 20 χρόνια γίνεται αυτό, ποια είναι η δουλειά του δημοσιογράφου; Να αναδείξει τέτοια θέματα. Δεν είναι το λάθος ενός ανθρώπου, φταίμε όλοι μας»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X