Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια»

Ατρόμητος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια»
Photo Credits: INTIME

Το «γιατί» αρνήθηκε για 2η φορά να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ στο προσεχές ματς της Τετάρτης (8/3) επιχείρησε να εξηγήσει το απόγευμα της Δευτέρας ο Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος αποφάσισε για δεύτερη φορά να μην δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (8/3) στο Περιστέρι πήρε ο Ατρόμητος, κάτι που μετέφερε και στην πλευρά της Ενωσης στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της επερχόμενης αναμέτρησης.

Όπως σχολίαζαν σχετικά στο club «ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η σημερινή απόφαση του ΔΣ να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ακόμη έλεγαν πως «τα επεισόδια που έγιναν με τον Άρη, εκεί που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μην δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X