Προπονητής Γκρίζλις: «Ο Τζα Μοράντ χρειάζεται βοήθεια»

Προπονητής Γκρίζλις: «Ο Τζα Μοράντ χρειάζεται βοήθεια»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο προπονητής των Γκρίζλις για τον Τζα Μοράντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τέιλορ Τζένκινς, τεχνικός των Γκρίζλις, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Τζα Μοράντ, τονίζοντας πως ο άσος της ομάδας του Μέμφις χρειάζεται βοήθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι εκτός για τουλάχιστον δύο παιχνίδια. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. Είναι μια διαδικασία θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουμε όλοι με μεγάλη σοβαρότητα. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να γίνει καλά και χρειάζεται βοήθεια. Όμως υπάρχει και το ζήτημα της ευθύνης απέναντι στην ομάδα και αυτό που πρεσβεύουμε ως οργανισμός.

Σε εθνικό επίπεδο υπάρχει μεγάλη προσοχή στο ζήτημα της χρήσης όπλων και για μας αυτή η ιστορία με τον Τζα είναι μια ευκαιρία να μάθει και να βγει καλύτερος ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο να πάρει ο Τζα τη βοήθεια που χρειάζεται, αλλά και ταυτόχρονα να καταλάβει τις ευθύνες και τις προσδοκίες που υπάρχουν ως μέλος της ομάδας. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του, αλλά δεν πρόκειται να τον απαλλάξουμε και από τις ευθύνες του».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X