Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής ο Χάμες, εκτός και ο Εμβιλά ενόψει Λεβαδειακού

Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής ο Χάμες, εκτός και ο Εμβιλά ενόψει Λεβαδειακού
Photo Credits: INTIME

Όπως αναμενόταν, ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε για ένα ακόμη ματς εκτός αποστολής, με τον Κολομβιανό να είναι η μία από τις έξι απουσίες του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός και απέναντι στον Λεβαδειακό (Κυριακή 5/3, 16:00 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι ακόμα ανέτοιμος καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν κι έτσι ο Μίτσελ Γκονζάλες αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Επιπλέον, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ροντινέι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά.

Αναλυτικά, η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X