ΑΕΚ: Για νέα νίκη (18:45) με Ηλυσιακό πριν το Final-4

Εικόνες από το Αιγάλεω - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον Ηλυσιακό με στόχο μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα (18:45, AEK A.C TV) τον Ηλυσιακό στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 19η αγωνιστική της Volleyleague.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ θέλει να πανηγυρίσει την 18η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το τελευταίο πριν το Final-4 του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένο για τις 10-11 Μαρτίου στην Άρτα. Οι αθλήτριες του «Δικεφάλου» είναι πανέτοιμες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην τελική φάση του Κυπέλλου όπου θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Αρτακιανού: «Να μπούμε αποφασιστικά»

Η Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλες τις οικογένειες για το θλιβερό ατύχημα που έγινε στα Τέμπη. Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό όπου πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένα και αποφασιστικά χωρίς να δώσουμε ελπίδες στον αντίπαλο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε ακόμη πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Στόχος μας είναι η καθαρή νίκη και στη συνέχεια στρέφουμε την προσοχή μας στο φάινάλ-φόρ του κυπέλλου».

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να το δείξει και σήμερα με την παρουσία της μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι μπορεί θεωρητικά να είναι εύκολο αλλά η «Ένωση» θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει τη νίκη χωρίς να αγχωθεί. Από αύριο κιόλας η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ περιμένει και σήμερα την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της στη Νέα Φιλαδέλφεια που αποτελεί φέτος τον όγδοο παίκτη της ομάδας.

Volley League Γυναικών – 19η αγωνιστική

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο», 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 – Α.Σ. Άρης

Διαιτητές: Φραγκάκης, Μαρκάτης

Γυμναστήριο «Απ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. – Ηλυσιακός Α.Ο.

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χρηστίδης

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil

Διαιτητές: Κουτσής, Αντωνόπουλος,.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 19.30: Α.Σ.Π. Θέτις – Ζ.Α.Ο.Ν.

Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μάλφας.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Αιγάλεω

Διαιτητές: Πρέντζας, Σταυριανίδης

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 18.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικάκης

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X