Πειρατές του Ονείρου: «Οι πειρατικές αιχμές με Τέμπη, Κρήτη, Ολυμπιακό και... έφεση»

Πειρατές του Ονείρου: «Οι πειρατικές αιχμές με Τέμπη, Κρήτη, Ολυμπιακό και... έφεση»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου τοποθετούνται για τις εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ! Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη για τον “ανθό της ελληνικής νεολαίας” που μακελεύτηκε σε αυτό το φοβερό ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ γιατί περί αυτού πρόκειται, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έτσι όπως “τα μιλάει” ο κόσμος εκεί έξω, καθαρά και ξάστερα, χωρίς τα φτιασίδια των εξουσιαστών & των έντυπων και τηλεοπτικών κολαούζων τους που με φτηνά κολπάκια θέλουν να συγκαλύψουν τις διαχρονικές εγκληματικές ευθύνες των “αποπάνω” που δυστυχώς εξακολουθούν να ορίζουν τις τύχες και τη μοίρα μας.
✓ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ… του καθενός από εμάς που θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση τους εκείνη την εφιαλτική νύχτα. Σε μια πορεία προδιαγεγραμμένου θανάτου, σε ένα απαρχαιωμένο δίκτυο με τρένα σαράβαλα και χωρίς ΚΑΝ τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής επιβατών και εργαζομένων. Με τριτοκοσμικές ελλείψεις και εγκληματικές παραλείψεις σε εξοπλισμό και βασικές υποδομές. Ζούμε ριψοκίνδυνα σε ένα άπληστο ρημαδο-σύστημα που το χιλιοπληρώνει ο κόσμος με τις  κρατήσεις και τους φόρους του κι όμως αυτό μέσα στην παραζάλη από το φαγοπότι των κερδών δεν είναι ικανό να εξασφαλίσει ούτε ΚΑΝ τους μίνιμουμ όρους για την επιβίωση των πολιτών του.
✓ ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ… Αυτό το παλιό σύνθημα της αντιδικτατορικής γενιάς, ειναι και σήμερα επίκαιρο. Διότι βλέπουμε μια απέραντη υποκρισία με παχιά λόγια άνευ ουσίας κι αντικρίσματος από τους εκάστοτε εναλλασσόμενους διαχειριστές των συμφερόντων μιας μειοψηφικής ελίτ που ευημερεί εις βάρος των πολλών. Κι όλα αυτά στο φόντο μιας ελεεινής πραγματικότητας με ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας, αρπαχτές, διαφθορά, αναλγησία και πόσες άλλες λέξεις να βρούμε ακόμη για να περιγράψουμε αυτή την αθλιότητα που βιώνουμε δεκαετίες επί δεκαετιών σε τούτη τη χώρα!
✓ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ  δεν είναι… αγέλη σας! Γι’ αυτό δεν θα σιωπήσουμε απέναντι σε ότι συμβαίνει στην κοινωνία. Θα επιμένουμε να συμμετέχουμε ενεργά, ως κομμάτι του κοινωνικού ιστού, στις ευρύτερες λαϊκές διαμαρτυρίες για ζωή και δικαιοσύνη. Κόντρα στη νοσηρή νοοτροπία του “no politica” που θέλει να μας πασάρει το σύστημα που βέβαια δεν επιθυμεί σκεπτόμενους συνειδητούς πολίτες αλλά αδιάφορους υπηκόους που θα τους χειρίζεται όπως αυτό γουστάρει.
✓ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ… για τη ΝΙΚΗ! Μέσα σε όλο αυτό το ερεβώδες σκηνικό έρχεται και ο  κρισιμότατος – καθοριστικός αγώνας με το… ΟΦΗδάκι. Στη συνέχεια ακολουθούν άλλα δύο σημαντικά ματς πριν λήξει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως αυτά έπονται. Επί του παρόντος προέχει το επιτυχές πέρασμα της Α.Ε.Κ από το Ηράκλειο οπότε όλη η στοχοπροσήλωσή μας αυτή τη στιγμή έγκειται στην κατάκτηση αυτών των τριών πολύτιμων βαθμών. Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια!!!
✓ ΝΤΡΟΠΗ χαρακτήρισε την απόφαση, για την επανάληψη του ματς στον Περιστερώνα, η Α.Ε.Κ. Μια λέξη κάποιες φορές κουβαλά ένα ιδιαίτερο φορτίο και παρά τη λιτότητά της μπορεί και να υποδηλώνει πολλά! Αυτό βέβαια ήρθε να συμπέσει με μια οδυνηρή συγκυρία για τη χώρα και ως εκ τούτου κατανοούμε μία αρχική “στάση αναμονής” εκ μέρους της ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι -γενικότερα- η “επίσημη Α.Ε.Κ” δεν θα αφήσει να τελειώσει έτσι “ανώδυνα” όλος αυτός ο πολυμέτωπος τραγέλαφος που εξελίσσεται εις βάρος της Ομάδας μας τη φετινή χρονιά. Kατά τ’ άλλα, ρίξτε 3 γκολ στον Περιστερώνα κι αφήστε τον μετά να βολοδέρνει στο σκαμμένο βούρκο του.
✓ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ… ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ! Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια οι κάθε είδους “συστημικοί κύκλοι” με τη φετινή πορεία της Α.Ε.Κ που διεκδικεί ως φαβορί και τους 2 Τίτλους και ως εκ τούτου “τους χαλάει τη σούπα”. Γι’ αυτό και έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει. Έτσι, πέραν όλων των υπολοίπων που γνωρίζουμε, τώρα ευελπιστούν ότι θα μας στριμώξουν και με συνεχείς κρίσιμους αγώνες μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ποντάροντας στο να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα απωλειών για την Ομάδα μας. Όμως ούτε αυτή η προσδοκία δεν θα τους βγει. Η Α.Ε.Κ θα πολεμήσει σε όλα τα μέτωπα, όπως έχει μάθει να κάνει πάντα, και θα νικήσει αντιπάλους και… μεθοδεύσεις!
✓ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ οι ερυθροπράσινοι απατ-αιώνιοι για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι “κλέφτης” με αφορμή το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.  Εντάξει μωρέ μην “τσακώνεστε”, στο κάτω -κάτω μοιραστείτε το “παράσημο” του… ποδοσφαιρικού απατεώνα ανά περιόδους! Άλλωστε μια ιστορική αναδρομή θα μπορούσε να αποδείξει και του λόγου το αληθές. Εν τω μεταξύ μετά το σύντομο διάλειμμα ξανατακιμιάστε πάλι, διότι… Α.Ε.Κ ενόψει!!!
✓ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!  Για να μην ξεχνιόμαστε : όλοι όσοι έβλαψαν ή ζημίωσαν την Ομάδα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν έχουν καμία θέση στην Α.Ε.Κ. Διότι είναι από υπεύθυνοι μέχρι και συμμέτοχοι στην καταστροφή που υπέστη η Ομάδα εκείνα τα δίσεκτα χρόνια και τις ατελείωτες πίκρες που βίωσε ο Λαός μας. Επειδή τίποτε δεν ξεχνιέται,  η μόνη θέση που τους αρμόζει είναι στο “χρονοντούλαπο” της ενωσίτικης ιστορίας. Αυτή είναι η άποψή μας, ντόμπρα και σταράτα.
 ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
Πειρατές του Ονείρου: «Οι πειρατικές αιχμές με Τέμπη, Κρήτη, Ολυμπιακό και... έφεση»

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. Αληθινά, με οδύνη ψυχής, και όχι κάλπικα σαν ορισμένων άλλων…

* Ο λαός, που τόσο τον κατηγορούν όλοι τους, έδειξε πως διαθέτει και τα καλύτερα στοιχεία. Φάνηκε από την αυτοθυσία με την οποία βοήθησαν κάποια παιδιά τούς εγκλωβισμένους συνεπιβάτες τους, από τους χιλιάδες που πήγαν να δώσουν αίμα για τους τραυματίες, από τις πρωτοβουλίες ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς. Ελπίδα σε μια χώρα χωρίς ελπίδα (;)

* Άραγε, πόσοι συνάνθρωποί μας θα υπάρξουν ανάμεσα στα θύματα που κανείς δεν θα τους αναζητήσει; “Άνθρωποι που ζουν μονάχοι, σαν το ξεχασμένο στάχυ…” (σχόλιο από την πειρατίνα Χριστίνα Σ.)

* Αναστάτωσε την Α.Ε.Κ κι όλους μας η αεροπορική περιπέτεια του Δ.Μ στο Ντουμπάι. Όμως “τίγρης” είναι αυτός και δεν μασάει! Θα είναι ο εφιάλτης σας για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, οχτροί και… δούρειοι ίπποι!

* Σβήσαμε τον Αστέρα με 2 γκολ. Να μην καθαρίσουμε και το ΟΦΗδάκι με την καθιερωμένη 3άρα ;

* Φλόγα στις καρδιές : Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στη “Φλόγα”, το Σύλλογο Γονέων για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Από παλιά, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε αφανώς, οι “Πειρατές του Ονείρου” συμμετέχουμε εμπράκτως στο σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα παιδιά ΜΑΣ και καλούμε όλους τους ενωσίτες να πράττουν το ίδιο! Γιατί τα παιδιά όλου του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά!

* Α.Ε.Κ σημαίνει Αλληλεγγύη και Κοινωνική Ευαισθησία!

* Χρόνια πολλά στα πειρατικά αδέρφια που γιορτάζουν : “Πρεβεζάνο”, “Τζόκερ”, “Τζερόνιμο” και “Ζιγκουάλα”. Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί και με την Α.Ε.Κ στην καρδιά!

* «Δεν λειτουργεί τίποτα, γίνονται όλα χειροκίνητα, είμαστε στο manual και σε όλο τον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ούτε τα φωτοσήματα λειτουργούν, αν λειτουργούσαν οι μηχανοδηγοί θα έβλεπαν τα κόκκινα σήματα και θα σταματούσαν εγκαίρως», κατήγγειλε ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών Κ. Γενηδούνιας. Κι εμείς ρωτάμε: που πήγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού ρε κωθώνια με τα υψηλά αξιώματα ;

* Ιδιωτικοποιήστε στην τελική και ότι σας παρότρυνε κάποτε ο νομπελίστας συγγραφέας Ζοζέ Σαραμάγκου.

* Αυτή τη βδομάδα υπερτερούν στη στήλη “cueva de los piratas” τα σχόλια γύρω από το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς.

* Πόσο είπαμε ότι ξε-πούλησαν τα τρένα (45 μύρια);;; Και με πόσα είπαμε ότι πριμοδοτούν από την τσέπη του λαού κάθε χρόνο την σωτήρια μεγαλοεταιρία (50 μύρια);;; Και δεν υπήρχαν εν λειτουργία ούτε φωτοσημάνσεις, ούτε συστήματα ασφαλείας, ούτε, ούτε, ούτε…;;; Άι σιχτίρ παλιοτόμαρα.

* Εξιλαστήριον θύμα : η συνήθης συνταγή μιας ιδιαίτερης μαγειρικής τέχνης, αυτής της συγκάλυψης της δυσοσμίας.

* “tv off”. Προτροπή για κάθε νοήμονα πολίτη.

* Τεράστια οργή για την ανυπαρξία δικλείδων ασφαλείας, για την μη λειτουργία σύγχρονων συστημάτων προστασίας και τηλεδιοίκησης που θα μείωναν στο ελάχιστο ακόμη και το λεγόμενο ανθρώπινο λάθος και θα απέτρεπαν την πολύνεκρη τραγωδία στο “τρένο της νεολαίας”.

* “Τσακίζει κόκκαλα” το τελευταίο άρθρο του Σ. Τιγκιρίδη (“το τρένο της σκουριάς”)! Μπράβο Σωφρόνη.

* Αυτός ο “Κλαψέσκου” έγινε τώρα και “Βρισέσκου”; Κλαυσίγελος κατάντησε τούτο το θεατριλίκι ρε κακομοίρη.

* Όσο η δίψα για κέρδη αυξάνεται, τόσο μειώνονται οι κοινωνικές παροχές για τους πληβείους.

* “Ακόμη ετούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες…”

* Ε ρε Μαρίνο, έφυγες άδικα αδερφέ μας πάνω στον αγώνα για το μεροκάματο. Η μνήμη σου όμως θα παραμείνει ζωντανή, στην οικογένεια σου, στο Club και στην ΑΕΚΑΡΑ μας.

* Το σιχαμερό οακα ούτε να το θυμόμαστε ούτε να το ακούμε δεν θέλουμε. Πολυμίσητο και αποκρουστικό δια παντός!

* Ο μικρός Οδυσσέας κλέβει την παράσταση με τις… ποδοσφαιρικές αναλύσεις του. Μπράβο σου ρε μαγκάκο!

* Νικόλα Αγγελίδη, αδερφέ ενωσίτη και παλιέ συνδεσμίτη, η εκτίμησή μας προς το πρόσωπό σου είναι δεδομένη γιατί την αξίζεις! Προχώρα δυνατά και με τόλμη για να προσφέρεις και στον κοινωνικό στίβο. Γιατί ξέρουμε πως είσαι και καθαρός και έντιμος.

* Κάτι που μας δίνει ικανοποίηση είναι το γεγονός ότι πολλοί παλιοί φίλοι των Πειρατών επαναδραστηριοποιούνται δίπλα στο Club με διάφορους τρόπους. Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά θετικά της επιστροφής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

* Πειρατές : κουρσεύοντας το όνειρο!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X