Super League: Ξεκινά στην Τρίπολη η 25η αγωνιστική

Super League: Ξεκινά στην Τρίπολη η 25η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας του Αστέρα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (20:00, Novasports 2) ανοίγει το πρόγραμμα στην 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η 25η και προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League ξεκινά από την Τρίπολη, όπου ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ατρόμητο (20:00, Novasports 2).

Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, ενώ η ομάδα του Περιστερίου έχει ελάχιστες ελπίδες για να προλάβει τα πλέι-οφ, αφού πρέπει να κάνει το 3/3 (μαζί με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ δηλαδή) και αυτό να συνδυαστεί με το απόλυτο… μηδέν από τον Βόλο για να μπει στην πρώτη εξάδα.

Το βασικό «κομμάτι» της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο (5/4), ενώ το πρόγραμμα κλείνει την Δευτέρα (6/4) με το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X