Επιτέλους καλά νέα στην ΑΕΚ: Μπήκαν στις προπονήσεις Φαν Βέερτ - Μοχαμάντι, αύριο μπαίνει και ο Φερνάντες!

Επιτέλους καλά νέα στην ΑΕΚ: Μπήκαν στις προπονήσεις Φαν Βέερτ - Μοχαμάντι, αύριο μπαίνει και ο Φερνάντες!
Photo Credits: INTIME

Θετικά νέα μετά από καιρό για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτέλους καλά νέα στην ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν μετά από αρκετό καιρό επιστροφές στις προπονήσεις της με τον Τομ Φαν Βέερτ να είναι ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα. Ο επιθετικός του Δικεφάλου δηλώνει «παρών» σε μια κρίσιμη καμπή για την Ένωση καθώς  στο ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Λιβάι Γκαρσία, ούτε ο Σέρχιο Αραούχο με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο τιμωρημένος.

Παράλληλα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Μίλαντ Μοχαμάντι που ήταν τραυματίας από το Μουντιάλ που αγωνίστηκε με το Ιράν και όλο αυτό το διάστημα πάλευε να επιστρέψει στη δράση. Ο Ιρανός μπακ μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου εκεί που ο Εχσάν Χατζισαφί είναι μεν εξαιρετικός, όμως αν συνεχίσει να παίζει ασταμάτητα η κούραση θα έρθει αναπόφευκτα.

Τέλος, το ευχάριστο είναι πως αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο τραυματισμός του φαινόταν λιγότερο σοβαρός αρχικά, όμως τον κράτησε εκτός για αρκετές εβδομάδες.

Μένει να φανεί αν ο Ματίας Αλμέιδα θα επιλέξει κάποιον εκ των Τομ Φαν Βέερτ, Μίλαντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες να ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X