Ολυμπιακός: Βλέπει... ΑΕΚ ο Χάμες, πάει για πλέι οφ ο Εμβιλά

Ολυμπιακός: Βλέπει... ΑΕΚ ο Χάμες, πάει για πλέι οφ ο Εμβιλά
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός περιμένει επιστροφές βασικών παικτών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα… θαύμα φαίνεται ότι ψάχνει ο Γιαν Εμβιλά για να προλάβει το ντέρμπι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ σε 10 ημέρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο (5/3) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς οι όποιες επιστροφές αναμένονται από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Σε αυτές πάντως δύσκολα θα περιλαμβάνεται ο Γιαν Εμβιλά, καθώς τις τελευταίες μέρες δεν προπονείται καθόλου, αφού έχει το πόδι του σε ειδικό προστατευτικό νάρθηκα. Ως εκ τούτου, η επάνοδός του φαίνεται να πηγαίνει για τα πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες θα απουσιάσει πιθανότατα και από το ματς της Κυριακής, παρότι οι εξετάσεις του για τη μυική ενόχληση στη γάμπα ήταν καθαρές, βάζοντας ως στόχο την επιστροφή στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει Λεβαδειακού είναι τιμωρημένοι οι Παπασταθόπουλος και Ροντινέι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X