Η απόφαση βγήκε, αλλά το σκεπτικό είναι... άφαντο

Η αιφνίδια αλλαγή προέδρου της επιτροπής πριν την εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Insider μαθαίνει τι ακολούθησε της απόφασης σκάνδαλο για το ματς με το Περιστέρι και προκαλεί ερωτηματικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, βγήκε χθες. Βγήκε σε μια μέρα, που ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούσε τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας των Τεμπών. Προφανώς αυτό ήταν κάτι που δεν απασχολούσε κανέναν στην Εφέσεων. Όμως αυτό είναι ίσως και το μικρότερο πρόβλημα. Παρότι σαφώς και δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση, να ρισκάρεις να βάλει… φωτιά, σε μια μέρα εθνικού πένθους.

Όμως υπάρχουν και άλλο ζητήματα που είναι τεράστια, σημαντικά και κυρίως προκαλούν απορίες. Η απόφαση βγήκε. Υπήρξε σπουδή, βιασύνη, να βγει άρον – άρον σε μέρα εθνικού πένθους, που ξημέρωσε με την χώρα να μετρά πληγές και θανάτους. Έγινε. Αμέσως μετά, όπως η ΑΕΚ όφειλε να κάνει, αναζήτησε το σκεπτικό της απόφασης. Άλλωστε βάσει νόμου, δικαιούται να το έχει στα χέρια της. Είναι ωστόσο άφαντο.

Από χθες μέχρι και σήμερα, στην ΑΕΚ αναζητούν το σκεπτικό της απόφασης και πέφτουν πάνω σε κλειστές πόρτες. Στην ΑΕΚ δεν ξέρουν ούτε που είναι, ούτε καν αν υπάρχει σκεπτικό της απόφασης. Κάτι που από μόνο του, συνιστά πολύ σοβαρή εκτροπή. Διότι εκτός όλων των άλλων, η ΑΕΚ μόνο με βάση το σκεπτικό, μπορεί να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της. Και αυτό το σκεπτικό, προσπαθεί από χθες μέχρι και σήμερα να το βρει, χωρίς να τα έχει καταφέρει. Κάτι που φυσικά προκαλεί τεράστια ερωτηματικά.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X