Παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος, αρχίζει ξανά η Super League 2

Παραιτήθηκε ο Λεουτσάκος, αρχίζει ξανά η Super League 2
Photo Credits: INTIME

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχωρεί από την προεδρία της Super League 2, τα χρήματα από την φορολογία των κερδών του Στοιχήματος έρχονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος υπέβαλλε την παραίτηση του και ανοίγει ο δρόμος για να πάρουν οι ομάδες χρήματα από το Στοίχημα και να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχωρεί από την προεδρία της Super League 2, τα χρήματα από την φορολογία των κερδών του Στοιχήματος έρχονται για τις 24 ομάδες της κατηγορίας και το πρωτάθλημα επαναρχίζει έπειτα από ένα μήνα διακοπής.

Στο επεισοδιακό ΔΣ της Ενωσης που έγινε την Τετάρτη 1/3, διήρκεσε έξι ώρες (!) και ήταν επεισοδιακό, ο πρόεδρος της μικρής λίγκας υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία τέθηκε ως προαπαιτούμενο από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί προκειμένου οι 24 ομάδες να πάρουν από 150.000 ευρώ και όχι από 60.000 που ειπώθηκε πρόσφατα και να επαναρχίσει έτσι το πρωτάθλημα της Super League έπειτα από ένα μήνα διακοπή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X