Στους 40 οι νεκροί από την σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Αναμένεται διάγγελμα Μητσοτάκη

Στους 40 οι νεκροί από την σύγκρουση τρένων στη Λάρισα - Αναμένεται διάγγελμα Μητσοτάκη

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στη Λάρισα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Η σύγκρουση των δύο τρένων έξω από τη Λάρισα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 40 νεκρούς, ενώ οι εκτιμήσεις των διασωστών μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την ανησυχία.

Υπερδιπλάσιοι είναι οι τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής με τη λίστα των ονομάτων να έχει δοθεί στη δημοσιότητα προκειμένου οι συγγενείς και οι οικείοι να μάθουν για τους δικούς τους.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε διάγγελμα μετά τις 18:00. Νωρίτερα, την παραίτησή του από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών υπέβαλε ο Κώστας Καραμανλής.

Γιατροί στα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να κρατήσουν στη ζωή τους τραυματίες. Την ίδια ώρα, συγγενείς των θυμάτων λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X