Βαρύς ο πέλεκυς για τον Ζοσέ Μουρίνιο…

Βαρύς ο πέλεκυς για τον Ζοσέ Μουρίνιο…
Photo Credits: INTIME

Η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας τιμώρησε με ποινή δύο αγωνιστικών τον Ζοσέ Μουρίνιο για την αποβολή του στην αναμέτρηση με την Κρεμονέζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά νεύρα έχει φέτος ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι πολλάκις υπότροπος, μιας και έχει αποβληθεί ήδη τρεις φορές στην φετινή Serie A.

Τελευταία εξ’ αυτών την Τρίτη στην αναμέτρηση με την Κρεμονέζε, όπου ο special one ξέφυγε και πάλι με αποτέλεσμα να δει την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε πολύ ακριβά το ξέσπασμα του, αφού η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας τον τιμώρησε με ποινή δύο αγωνιστικών, αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η Ρόμα θα στερηθεί τον προπονητή της, στις προσεχείς αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Σασουόλο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X