Σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη: «36 οι νεκροί, αλλά θα αυξηθεί ο αριθμός»

Σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη: «36 οι νεκροί, αλλά θα αυξηθεί ο αριθμός»

«36 οι νεκροί, αλλά θα αυξηθεί ο αριθμός» ανέφερε η Πυροσβεστική για τον έως τώρα απολογισμό της τραγωδίας των Τεμπών μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα μηνύματα από την Πυροσβεστική που ανέφερε 36 νεκρούς, αλλά θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία των Τεμπών έπειτα από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία για την ανείπωτη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι νεκροί ανέρχονται στους 36, αλλά εκφράστηκε μετά βεβαιότητας ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Οι τραυματίες ανέρχονται στους 66 εκ των οποίων οι 6 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιβατική αμαξοστοιχία επέβαιναν 342 άτομα και 10 άτομα προσωπικό, ενώ στην εμπορική ήταν 10 άτομα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X