Και επίσημα στη Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ!

Και επίσημα στη Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ!
Photo Credits: INTIME

Παίκτης Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που επιστρέφει στην Ευρώπη!

Παίκτης Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που άφησε πίσω του προς το παρόν το όνειρο του ΝΒΑ, με τη μετακίνησή του στην Τουρκία να αργεί, αφού είχε πρόταση και το καλοκαίρι, αλλά να γίνεται πραγματικότητα.

O Nτόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Texas Legends, κάτι που έβαλε «φωτιά» στην Euroleague, με τη Φενέρμπαχτσε να κερδίζει τη «μάχη» και να αποκτά τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, θέτοντας πλέον νέα δεδομένα στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντόρσεϊ έφυγε το καλοκαίρι του 2022 από τον Ολυμπιακό, για να γίνει μέλος των Ντάλας Μάβερικς με Two-Way Contract, το οποίο οι Τεξανοί «έσπασαν» λίγους μήνες μετά. Εκείνος, πάντως, το πάλεψε, έψαξε κάτι άλλο στο ΝΒΑ, δεν το βρήκε και γύρισε στους Τέξας Λέτζεντς με συμβόλαιο G-League. Φαίνεται ότι η μη κλήση του στο All-Star Game, που έγινε στο Σολτ Λέικ Σίτι, έκανε τον Ντόρσεϊ να αντιληφθεί ότι, ίσως, πρέπει να ψάξει πάλι κάτι στην Ευρώπη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X