«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του Πινέδα στην ΑΕΚ» - Τι αναφέρουν οι Ιταλοί

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του Πινέδα στην ΑΕΚ» - Τι αναφέρουν οι Ιταλοί
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να παραταθεί ο δανεισμός του Πινέδα για ακόμη έναν χρόνο από τη Θέλτα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κεφάλαιο «Ορμπελίν Πινέδα» αναφέρονται οι Ιταλοί και στο τι μέλλει γενέσθαι για τον Μεξικανό άσο την επόμενη σεζόν, με δεδομένο πως ο Μεξικανός απασχολεί ομάδες του Καμπιονάτο, αλλά και της Ολλανδίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «it.eseuro.com», στη Θέλτα παρακολουθούν στενά την πορεία και την καλή φόρμα του Μεξικανού, ωστόσο δεν είναι πλήρως ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει στην ομάδα της Γαλικίας και εν συνεχεία αναφέρεται πως «δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού του στην ΑΕΚ ή σε άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή».

Ακόμη στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «οι Έλληνες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε άλλον δανεισμό ή να κάνουν μια μεγάλη προσφορά στους Ισπανούς εάν θέλουν να διατηρήσουν τη μαγεία του Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν».

Ταυτόχρονα, στο ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζεται η επιθυμία του Αλμέιδα να έχει και την επόμενη σεζόν τον Πινέδα στην ΑΕΚ. «Είναι ένας από τους κύριους υποστηρικτές του», αναφέρει το ρεπορτάζ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X