Αλ Κελαϊφί: Ο πρόεδρος της Παρί Σε Ζερμέν κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό

Αλ Κελαϊφί: Ο πρόεδρος της Παρί Σε Ζερμέν κατηγορείται για απαγωγή και εκβιασμό
Photo Credits: INTIME

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, καθώς τρεις δικαστές αποφάσισαν να ερευνήσουν τις κατηγορίες περί απαγωγής και εκβιασμού που τον βαραίνουν.

Κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από τις κατηγορίες εκβιασμού και απαγωγής που βαραίνουν τους τελευταίους μήνες τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί!

Όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Σεπτέμβριο από την εφημερίδα «Liberation», ο Tayeb B – Άραβας επιχειρηματίας, συνελήφθη άνευ λόγου και αιτίας με δάκτυλο Κελαϊφί στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γαλλικού Μέσου, ο επιχειρηματίας κατείχε ευαίσθητο υλικό που αποκάλυπτε εμπλοκή του Καταριανού προέδρου στην παράτυπη διαδικασία που χάρισε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Και σαν…. αντίποινα ο Κελαϊφί φέρεται να τον αιχμαλώτισε πρώτα υπό την κάλυψη κανονικής φυλάκισης που στη συνέχεια πήρε τη μορφή κατ’ οίκον περιορισμού και τελικά τον άφησε ελεύθερο μόνο όταν ο Άραβας δέχθηκε να υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας, παραδίδοντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία στους δικηγόρους του Καταριανού.

Οι καταγγελίες του Tayeb B είχαν υποβληθεί εδώ και μήνες στη γαλλική δικαιοσύνη, η οποία βέβαια επέδειξε αργά αντανακλαστικά αγνοώντας μέχρι προσφάτως την υπόθεση.

Η ρότα ωστόσο πλέον άλλαξε, καθώς το AFP αποκάλυψε πως τρεις δικαστές αποφάσισαν να ρίξουν φως στην υπόθεση και να εξετάσουν τις συνταρακτικές καταγγελίες εις βάρος του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X