Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται»

Ζλάταν: «Αισθάνομαι σαν τον Γιόκιτς στο NBA, θέλω να είμαι εκεί όταν η ομάδα με χρειάζεται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Σέρβο παιχταρά των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς παρομοίασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον εαυτό του.

Ο Σουηδός που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στη νίκη της Μίλαν με 2-0 επί της Αταλάντα στο «San Siro» έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «ροσονέρι» σε ηλικία 41 ετών και 146 ημερών ξεπερνώντας τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα.
Ύστερα από την αναμέτρηση, σε δηλώσεις του στο ιταλικό Sky Sports, ο πολύπειρος επιθετικός δήλωσε ικανοποιημένος με την επιστροφή του, ενώ τόνισε πως επιθυμία του είναι να αγωνίζεται και να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή όταν εκείνος θεωρήσει απαραίτητο να τον χρησιμοποιήσει.

Ταυτόχρονα επέλεξε μία αν μη τι άλλο ιδιαίτερη έκφραση για να επισημάνει την αγωνιστική του ετοιμότητα, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, Νικόλα Γιόκιτς.

Ο «τζόκερ», όπως είναι το παρατσούκλι του Βαλκάνιου, έχει αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές MVP της regular season του ΝΒΑ και φέτος έχει βάλει πλώρη για το τρίτο συνεχόμενο βραβείο. Tο παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από τον πολυδιάστατο τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, καθώς αποτελεί μετρ των triple-doubles.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ιταλίας:

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο, κάνοντας ότι μπορώ για να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου και η ομάδα μου. Είναι προφανές πως τα πράγματα αλλάζουν ανάμεσα από την ηλικία των 30 με 40, αλλά αισθάνομαι σαν τον Νίκολα Γιόκιτς στο NBA. Πέρασα πολύ δύσκολα φέτος, ήμουν εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ καιρό. Προσπάθησα να αντιμετωπίσω τους πόνους για να βοηθήσω την ομάδα αλλά στην ουσία δεν τα κατάφερα. Σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω και πάλι την ομάδα, όσο περισσότερο παίζεις και προπονείσαι τόσο περισσότερο βελτιώνεις την αγωνιστική σου κατάσταση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X