Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτησή του, ενώ παράλληλα ο τεχνικός των «πολιτών» αναφέρθηκε και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Μπρίστολ για το FA Cup.

«Παίζουμε εξαιρετικά. Λοιπόν μετά τη Νότιγχαμ δεν ήμασταν σταθεροί, αλλά τώρα είμαστε σταθεροί γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι καλό, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα όσον αφορά τη νίκη με Τότεναμ και Νότιγχαμ, αλλά μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Φυσικά και δεν είναι εξαιρετικό, είναι εντάξει, είναι καλό. Δεν έχω κανένα παράπονο για τον τρόπο που παίζουμε και αγωνιζόμαστε.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι είπα ότι η διάθεση είναι εξαιρετική και τα παιδιά κάνουν ό,τι είναι αρκετό για μένα. Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και το Champions League είναι άλλη μια ευκαιρία.

Έχω την αίσθηση ότι στην Premier League θα συμβούν πολλά πράγματα, όλοι θα χάσουν βαθμούς, αλλά εμείς δεν μπορούμε να χάσουμε κανέναν, θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος», είπε ο Ισπανός κι εν συνεχεία σχολίασε το παιχνίδι με την Μπρίστολ Σίτι:

«Από την εμπειρία μου σε αυτή τη χώρα, όταν παίζεις εκτός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι σε μια ομάδα της Championship, πάντα, μα πάντα είναι δύσκολο.

Εντός έδρας θα ήταν λίγο διαφορετικά, εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολο το Κύπελλο Αγγλίας. Γι’ αυτό πάμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε. Είναι μία ωραία διοργάνωση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει»

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X