Λιμόζ: Αποχωρεί ο Χόκινς, πήραν τον Κλάσεν οι Γάλλοι

Λιμόζ: Αποχωρεί ο Χόκινς, πήραν τον Κλάσεν οι Γάλλοι
Photo Credits: INTIME

Αλλαγές στο ρόστερ της αντιπάλου της ΑΕΚ στο BCL

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές έφεραν στο ρόστερ της Λιμόζ οι έξι συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί η ομάδα.

Συγεκριμένα, ο Τζαβόντε Χόκινς αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Basketball Champions League να τον αντικαθιστά με τον Μάρεκ Κλάσεν.

Οι έξι συνεχόμενες ήττες της γαλλικής ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις, πιστοποιούν την αγωνιστική κρίση που διέρχεται, φέρνοντας αλλαγές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με την L’Equipe, ο Χόκινς διευκόλυνε τη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, έχοντας εκφράσει εδώ και αρκετές ημέρες την επιθυμία να αποχωρήσει από το δυναμικό της αντιπάλου της Ένωσης στο BCL.

O Αμερικανός είχε αγωνιστεί στον αγώνα που έγινε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, πετυχαίνοντας 7 πόντους (1 τρίποντο), με την Ένωση να παίρνει τη νίκη, μετά από σπουδαία ανατροπή (82-72).

Tέλος, ο Κλάσεν θα είναι λογικά διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ (7/3) για την 4η αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X