Ο Ροναλντίνιο επέστρεψε στα γήπεδα - Σε λίγκα... του Πικέ! (VIDEO)

Ο Ροναλντίνιο επέστρεψε στα γήπεδα - Σε λίγκα... του Πικέ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους για χάρη του φίλου του, Ζεράρ Πικέ, έκανε ο Ροναλντίνιο στην Kings League, τη νέα λίγκα που έχει δημιουργήσει ο Ισπανός με αγώνες 7Χ7.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πικέ και αποδέχτηκε τη πρόταση που του έγινε προ λίγων μηνών, να αγωνιστεί σε έναν αγώνα στο νέο πρωτάθλημα που αποτελείται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και των media.

Μάλιστα, ο Ροναλντίνιο έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα Porcinos FC, με την παρουσία του στο γήπεδο να φέρνει τεράστιο ενθουσιασμό, ενώ υπήρχαν και μαζορέτες από τη Βραζιλία για τον… τιμήσουν. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία του δεν έφερε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X