Αδιανόητη απόφαση στο Βέλγιο: Μαρκάρισμα έστειλε τον τερματοφύλακα στο νοσοκομείο και δεν δόθηκε ούτε κάρτα! (VIDEO)

Αδιανόητη απόφαση στο Βέλγιο: Μαρκάρισμα έστειλε τον τερματοφύλακα στο νοσοκομείο και δεν δόθηκε ούτε κάρτα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στο Βέλγιο! Στην αναμέτρηση της Έουπεν με την Σερκλ Μπριζ (2-2), οι φιλοξενούμενοι ωρύονται για τη διαιτησία αφού πρακτικά πέρασε ατιμώρητο ένα εγκληματικό μαρκάρισμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο γκολκίπερ Ράντοσλαβ Μαγέτσκι βγήκε αρκετά μέτρα από την εστία του για να προλάβει μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Πρόλαβε να κόψει την μπάλα, αλλά παραλίγο να τον… κόψει στα δύο ο Τζεϊντί Γκασαμά. Ο φορ από της Έουπεν έπεσε με τις τάπες πάνω στο στήθος του τερματοφύλακα τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Κι όμως, ο διαιτητής δεν έδωσε όχι κόκκινη κάρτα όπως επιβαλλόταν, αλλά ούτε καν κίτρινη, ενώ ΚΑΙ το VAR δεν επενέβη για να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο άτυχος γκολκίπερ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και με βαριά κάκωση στον θωρακικό μυ εκτιμάται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα. Η Σερλκ Μπριζ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την οργή της για τη διαιτησία.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X