Βαρούχας: «Κόκκινη στον Σωκράτη, ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού»

Βαρούχας: «Κόκκινη στον Σωκράτη, ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Ολυμπιακού»
Photo Credits: INTIME

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» ο Παναγιώτης Βαρούχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις επίμαχες φάσεις του «ντέρμπι των αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε για το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ, λέγοντας πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»:

«Εδώ βλέπουμε μία επίθεση του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής χωρίς αιτία διακόπτει το παιχνίδι για τραυματισμό του Κουρμπέλη. Πρεπει να εχει χτυπήσει στο κεφάλι για να διακοπεί το ματς, εδω δεν εγινε αυτό.

Για το γκολ του Ολυμπιακού, την ώρα που γίνεται η μεταβίβαση ο Ελ Αραμπί είναι σε θέση οφσάιντ. Κάνει διεκδίκηση της μπάλας, συμμετέχει στη φάση. Σωστά πήγε στο bar και είδε την παράβαση. Ήταν σε θέση οφσάιντ και κάνει συμμετοχή στη συνέχεια.

Είναι παράβαση, είναι κίτρινη, σωστά δόθηκε στον Σωκράτη. Η 2η κίτρινη, κάνει προβολή, το χέρι δεν είναι στήριξης. σηκώνει το χέρι του και σταματά την κατεύθυνση της μπάλας. Ήταν σωστή η 2η κίτρινη και στη συνέχεια η κόκκινη.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X