Η Μπάγερν έδειξε ποιος είναι το αφεντικό

Η Μπάγερν έδειξε ποιος είναι το αφεντικό
Photo Credits: INTIME

Επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου η Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου μετέτρεψε τον αγώνα με την Ουνιόν σε κυριακάτικη… βόλτα στην «Allianz Arena», συνέτριψε την αντίπαλό της με 3-0 (έχοντας σημειώσει όλα τα τέρματά της απ’ το πρώτο 45λεπτο) και έδειξε στους -εξαιρετικούς φέτος- Βερολινέζους πως έχουν να ανέβουν πολλά «σκαλοπάτια» ακόμη, για να πλησιάσουν στο επίπεδό της.

Οι Βαυαροί δεν είχαν διάθεση για… παιχνίδια κι εμφανίστηκαν «θυμωμένοι» στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα απ’ την προ οκτώ ημερών ήττα τους απ’ την Γκλάντμπαχ (3-2).

Μετά το 30′ πάτησαν… γκάζι, βρήκαν το πρώτο γκολ τους απ’ τον Τσούπο-Μότινγκ στο 31′ και «καθάρισαν» το ματς πριν καν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, χάρις στα γκολ των Κομάν (40′) και Μουσιάλα (45’+1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Μπάγερν έριξαν… ταχύτητα κι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, έπειτα από ένα πολύ «γεμάτο» 20ήμερο με σερί αγώνες σε Bundesliga, Champions League και Κύπελλο Γερμανίας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X