Χαμός την Πολωνία: Στα... μαχαίρια με στέλεχος της Ομοσπονδίας ο Φερνάντο Σάντος για Μιελκάρσκι!

Χαμός την Πολωνία: Στα... μαχαίρια με στέλεχος της Ομοσπονδίας ο Φερνάντο Σάντος για Μιελκάρσκι!
Photo Credits: INTIME

Χαμός στην Πολωνία με τον Φερνάντο Σάντος να είναι στα... μαχαίρια με στέλεχος της Ομοσπονδία για Μιελκάρσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, ο Φερνάντο Σάντος είναι στα μαχαίρια με κορυφαίο στέλεχος της Ομοσπονδίας για τους βοηθούς του. Συγκεκριμένα ο άλλοτε τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας ομάδας θέλει στο επιτελείο του τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Γρεγκόρζ Μιελκάρσκι, με δεδομένο πως τον γνωρίζει καλά από ΑΕΚ και Πόρτο. Ωστόσο ο Ράντοσλαβ Μιχάλσκι που είναι εκ των κορυφαίων στελεχών της Ομοσπονδίας, βγήκε σε εκπομπή και δήλωσε πως «ο Μιελκάρσκι είναι απίθανο να είναι στο επιτελείο του Σάντος, θέλουμε πιο ικανό στέλεχος».

Επίσης ο Μιχάλσκι σε συνέντευξή του στη «Przegląd Sportowy», αποκάλυψε ότι ο Σάντος ρώτησε αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού μασέρ.

Και όπως τόνισε ο έγκυρος Πολωνός δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρτσικ, ήταν μια ιδιωτική συζήτηση μεταξύ των κυρίων και στον προπονητή της εθνικής ομάδας δεν άρεσε που τέτοιες πληροφορίες διέρρευσαν στα ΜΜΕ.

Έτσι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X