Διαρροή από FIFA: «Στον Μέσι το βραβείο the BEST»

Διαρροή από FIFA: «Στον Μέσι το βραβείο the BEST»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με διαρροή, ο Λιονέλ Μέσι θα κερδίσει το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από την FIFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει στο Παρίσι η τελετή απονομής των βραβείων για τους κορυφαίους της χρονιάς από την FIFA. Κάποιες διαρροές θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να κερδίζει το βραβείο the BEST αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως οι Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Εμπαμπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παραδόξως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει κατακτήσει το εν λόγω βραβείο μόλις μία φορά, το 2019, από το 2016 που θεσμοθετήθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία. Την προηγούμενη διετία το κέρδισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ άλλες δύο φορές το έχει πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μία ο Λούκα Μόντριτς.

Φέτος, ωστόσο, με τον 35χρονο «Λέο» να προέρχεται από την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, φαίνεται πως το συγκεκριμένο βραβείο δεν θα του… ξεφύγει. Όπως πιθανότατα και η Χρυσή Μπάλα, που θα απονεμηθεί τον Οκτώβριο του 2023.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X