Εχουν ξεφύγει στον Πειραιά: Ο Καραπαπάς κάνει επίθεση στην κυβέρνηση - «Μην μιλάνε για εξυγίανση όταν σφάζουν τη μεγαλύτερη ομάδα»

Ολυμπιακός: Νέος γενικός διευθυντής ο Καραπαπάς
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε επίθεση στην κυβέρνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε μέσω του Instagram στις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και έδωσε την δική του οπτική για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας και λόγο για… σφαγή στο ντέρμπι!

Ο πρωθυπουργός τόνισε πρόσφατα πως έχουν γίνει βήματα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Καραπαπάς, λίγες ώρες μετά το χθεσινό (25/2) ντέρμπι, απάντησε μέσω του Instagram, γράφοντας:

«Επίσης καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις» αλλά οταν ΣΦΑΖΟΥΝ τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό θα είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

Δείτε εδώ το σχετικό post:

Εχουν ξεφύγει στον Πειραιά: Ο Καραπαπάς κάνει επίθεση στην κυβέρνηση - «Μην μιλάνε για εξυγίανση όταν σφάζουν τη μεγαλύτερη ομάδα»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X