Λίβερπουλ: Στην κορυφή της λίστας ο Μπαρέλα για το καλοκαίρι

Ιντερ: Δεν τα βρίσκει με Μπαρέλα για πρόωρη ανανέωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικολό Μπαρέλα είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται για τη Λίβερπουλ που θέλει να ανασυνθέσει πλήρως την μεσαία της γραμμή το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί μία κάκιστη χρονιά φέτος η οποία αποτυπώνεται πλήρως και στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League αλλά και στον εντός έδρας διασυρμό από την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα από τα θέματα συζήτησης, είναι σαφώς η μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, με πολλούς να υποστηρίζουν πως εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας.

Φαίνεται πως πλέον η Λίβερπουλ πάει για ολική αλλαγή προσώπων στους χαφ της, με τα ονόματα που θα αποχωρήσουν, να έχουν γίνει γνωστά. Αυτό που δε ξέρουμε βέβαια, είναι ποιοι θέτουν υποψηφιότητα να έρθουν ως αντικαταστάτες.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Νικολό Μπαρέλα, αποτελεί κύριο μεταγραφικό στόχο των «Reds» για τη μεσαία γραμμή. Ο μέσος της Ίντερ, βρίσκεται καιρό στα μπλοκάκια των ανθρώπων της Λίβερπουλ και έχει παρακολουθηθεί εκτενώς από τους σκάουτερς της Λίβερπουλ όπως είναι ο Πολ Γκόντρικ και ο επικεφαλής του τμήματος, Μπάρι Χάντερ.

Ο Μπαρέλα έχει συμβόλαιο με τους «Νερατζούρι» μέχρι το 2026, και αναμένουμε να δούμε αν τα δημοσιεύματα, επιβεβαιωθούν το καλοκαίρι, με τον Κλοπ να έχει αναφερθεί προηγουμένως για τον παίκτη λέγοντας πως:

«Δε μιλάμε για απλά έναν παίκτη. Θα ήταν πολύ ωραίο να τον έχουμε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X