Super League K19: Νίκη για την ΑΕΚ με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Super League K19: Νίκη για την ΑΕΚ με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Νίκη για την Κ-19 της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Κ-19 της ΑΕΚ επί της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ στο 24′ ο Λουκάς Μαρούτσης με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 37′ ο Τάσος Κοντορουχάς έχασε ευκαιρία για δεύτερο γκολ μετά από προσπάθεια και πάσα του Αντώνη Γεωργέα. Ο Αστέρας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Αγγελο Παπαδόπουλο στο 49′, όμως  ο Κοντορουχάς στο 72′ κατάφερε να κλέψει την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και να πλασάρει για να κάνει το τελικό 2-1 που φαντάζει πολύ μικρό, αναλογικά με την υπεροχή που είχε η ΑΕΚ και τις ευκαιρίες που έχασε.

ΑΕΚ (Γενναίος  Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Χατζηνικολάου, Βαλκάνης, Κοσίδης, Κοντάκης, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι (73′ Κυρσανίδης) Μούτσα (81′ Γεωργόπουλος) Βασίλας, Γεωργέας (68′ Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X