Ο Κλοπ θέλει τον Μπαρέλα στη Λίβερπουλ

Ο Κλοπ θέλει τον Μπαρέλα στη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν στρέψει το βλέμμα στον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ έχει στρέψει το βλέμμα στον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ προκειμένου να ενισχύσει τις επιλογές της στη μεσαία γραμμή αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται απελπισμένος για φρέσκα πρόσωπα στη μέση του γηπέδου, με τους Τζόρνταν Χέντερσον, Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαμπίνιο να πασχίζουν φέτος να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 26χρονος Μπαρέλα έγινε βασικός από τον Σιμόνε Ιντσάγκι από τότε που έφτασε στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας από την Κάλιαρι (2020), μετρώντας από τότε τέσσερις μεγάλες διακρίσεις με τους «Νερατζούρι».

Ο box-to-box μέσος έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει μοιράσει άλλες πέντε ασίστ αυτή τη σεζόν, βοηθώντας την Ίντερ να φτάσει στους 47 βαθμούς μέχρι στιγμής στη Serie A και να βρίσκεται άνετα στη δεύτερη θέση, πίσω από την ασυναγώνιστη Νάπολι του Σπαλέτι.

Σύμφωνα, ωστόσο, με ιταλικές πηγές και συγκεκριμένα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός διεθνής με τις 42 συμμετοχές θα μπορούσε να μετακινηθεί στη Γηραιά Αλβιόνα μετά από μόλις τρεις σεζόν στο Μιλάνο.

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον νικητή του περυσινού πρωταθλήματος, του οποίου «φαν» φέρεται να είναι εδώ και χρόνια ο Κλοπ.

Αλλά με ένα συμβόλαιο που έχει διάρκεια έως το 2026, οποιαδήποτε συμφωνία με τον σύλλογο της Premier League θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για να πει «Si» η Ίντερ, με την τιμή του Μπαρέλα να εκτιμάται σε πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες.

Η άφιξη του μαέστρου της μεσαίας γραμμής στο «Άνφιλντ» θα ήταν μια μεγάλη ενίσχυση στο κέντρο, καθώς ο Γερμανός προπονητής θέλει να αναθεωρήσει πλήρως την ομάδα του στο τέλος της φετινής περιόδου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X