Χάου: «Η μητέρα μου με πήγε πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ, θα είναι στη σκέψη μου στον τελικό»

Χάου: «Η μητέρα μου με πήγε πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ, θα είναι στη σκέψη μου στον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Συγκινητικές δηλώσεις από τον Έντι Χάου ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μητέρα του -η οποία έχει φύγει από τη ζωή- έχει την εικόνα του Γουέμπλεϊ ο Έντι Χάου.

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του τελικού του αγγλικού Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το απόγευμα της Κυριακής (26/2, 18:30) στο θρυλικό γήπεδο. Σ’ αυτές αναφέρθηκε στις σχέσεις με τη μητέρα του που, όπως αποκάλυψε, ήταν εκείνη που τον πήγε πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ. Εξού και θα την έχει στις σκέψεις του στο μεγάλο ραντεβού με τους «κόκκινους διάβολους».

«Θα είναι στη σκέψη μου, για να είμαι ειλικρινής. Είναι στη σκέψη μου πριν από κάθε παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι αναμφισβήτητα θα είναι στη σκέψη μου ακόμα περισσότερο, πιθανώς, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με πήγε μια βόλτα στο Γουέμπλεϊ όταν ήμουν πέντε ή έξι χρονών, δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, σηκώνοντας το ψεύτικο Κύπελλο Αγγλίας, βγαίνοντας έξω με τον ψεύτικο θόρυβο από το κοινό. Ήταν εκεί και το έκανε αυτό μαζί μου. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα, αλλά ήταν το όνειρο κάθε παιδιού, να ανεβαίνεις αυτά τα σκαλιά, να σηκώνεις το ψεύτικο Κύπελλο Αγγλίας, προσποιούμενος ότι ήσουν παίκτης.Η ευκαιρία μου στο ποδόσφαιρο οφείλεται σε εκείνη, οπότε, σίγουρα αυτή την εβδομάδα, θα τη σκέφτομαι πολύ και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή μου. Αυτές τις αναμνήσεις ως παιδί, δεν έχω ξεχάσει ποτέ εκείνη τη μέρα. Το Γουέμπλεϊ ήταν για μένα ένα καταπληκτικό μέρος, ένα μέρος στο οποίο ήθελα απεγνωσμένα να επιστρέψω με κάποια ιδιότητα στο ποδόσφαιρο», σημείωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, o 45χρονος τεχνικός στάθηκε στην επίδραση της μητέρας του στη ζωή του: «Είμαστε όλοι μέρος της ιστορίας μας και της παιδικής μας ηλικίας και ήταν μια τεράστια, τεράστια επιρροή σε μένα και κάνω τα πάντα τώρα πραγματικά εξαιτίας της. Ήταν μητέρα πέντε παιδιών και διαπίστωσε ότι τα δύο μικρότερα αγόρια ήταν αρκετά ταλαντούχα στο ποδόσφαιρο. Καθώς δεν είχαμε καμία ανδρική φιγούρα στη ζωή μας για να αποφασίσει τι θα έπρεπε να κάνουμε, έπρεπε να αναλάβει εκείνη αυτόν τον ρόλο και να πάρει αποφάσεις που θα διαμόρφωναν την καριέρα μας. Περνούσε ώρες στα τοπικά πάρκα για μένα και τον Στιβ. Θυσίασε τόσα πολλά για μένα που, μετά τον θάνατό της, ορκίστηκα στον εαυτό μου να κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι επιτυχημένος στη μνήμη της. Μου εμφύσησε τις αξίες του να δουλεύεις σκληρά και να φροντίζεις να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X