ΑΕΚ: Αποδείξεις φωτιά! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αποδείξεις φωτιά! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δικέφαλος παρουσιάζει τρία έγγραφα τα οποία είναι στη Διαύγεια και επιβεβαιώνουν ότι ο Ατρόμητος όχι μόνο ήξερε, αλλά είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δικέφαλος παρουσιάζει τρία έγγραφα τα οποία είναι στη Διαύγεια και επιβεβαιώνουν ότι ο Ατρόμητος όχι μόνο ήξερε, αλλά είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι συνέβη!

Στο Περιστέρι πριν από τρεις εβδομάδες εκτυλίχθηκε μία αδιανόητη φαρσοκωμωδία! Ο Ατρόμητος επιχείρησε να φιλοξενήσει την ΑΕΚ με τις εστίες του να «κλέβουν». Από εκείνο το σημείο και μετά, ξεκίνησε ένας αδιανόητος πόλεμος εις βάρος του συλλόγου μας, για κάτι που έκαναν άλλοι! Την ώρα λοιπόν που κάτι ανάλογο έχει συμβεί σε όλα τα γήπεδα του εξωτερικού και η λύση δίνεται με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ατρόμητος απέτυχε παταγωδώς στα βασικά!

Μετά το φιάσκο του Περιστερίου τα εξαρτημένα μέσα ενημέρωσης επιχείρησαν να βάλουν την ΑΕΚ στη θέση του θύτη και όχι του θύματος. Δεν έφταιγε δηλαδή ο κλέφτης, αλλά αυτός που υπέδειξε την κλοπή!

Λίγες μέρες αργότερα, παρότι δεν πέρασε ούτε ένα από τα γελοία επιχειρήματα που επέλεξαν (ούτε η κακοκαιρία, ούτε η μεζούρα, ούτε το σκάψιμο, ούτε ο… Δικέφαλος, διότι και η εφημερίδα μας παρουσιάστηκε από τον κ. Κούγια στην υπόθεση για τα δοκάρια), ήρθε η απόφαση που έλεγε ότι ο Ατρόμητος δεν έχει υπαιτιότητα.

Η γελοιότητα του επιχειρήματος καταρρίφθηκε κατά την έφεση της ΑΕΚ. Σήμερα σας παρουσιάζουμε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία (!) έγγραφα, τα οποία επιβεβαιώνουν πως όσα είπε ο κ. Παχατουρίδης, δηλαδή πως έχει παραχωρήσει στον Ατρόμητο το γήπεδο και τη χρήση του, είναι αλήθεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως ο μόνος υπαίτιος για την παρατυπία ή παρανομία στην υπόθεση με τα δοκάρια είναι η γηπεδούχος ομάδα! Όλα αυτά έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μπορεί να τα βρει ο καθένας.

Το πρώτο είναι η σύμβαση μεταξύ του Ατρομήτου και του Δήμου Περιστερίου από το 2012 για το γήπεδο! Από την 1η Αυγούστου του 2012 λοιπόν η αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου, υπό τον όρο της ανάληψης από μέρους της όλων των δαπανών συντήρησης του χλοοτάπητα, σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 56 του Ν.2725/1999, ανήκει στον Ατρόμητο, ο οποίος είχε αναλάβει την καθολοκληρία κάλυψη όλων των δαπανών συντήρησης, καθαρισμού, φύλαξης, φροντίδας του Σταδίου με το ανάλογο προσωπικό και τις δαπάνες μισθοδοσίας του καθώς και κάθε δαπάνη προς τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.λ.π.).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο είναι η αίτηση για τροποποίηση της σύμβασης μέσω της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Περιστερίου, προκειμένου ο Ατρόμητος να λάβει προμήθεια από την Περιφέρεια Αττικής ύψους 718.059,20 ευρώ προκειμένου να φτιάξει συνθετικό – υβριδικό χλοοτάπητα στο γήπεδο. Αυτό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου του 2022. Το διάστημα δηλαδή, όπου υπήρχε η διακοπή για το Μουντιάλ! Σε αυτή τονίζεται μεταξύ άλλων πως: «Την αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα του γηπέδου την έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις δαπάνες συντήρησης του χλοοτάπητα για όσο διάστημα χρησιμοποιεί το Δημοτικό στάδιο ως έδρα του»!

Τέλος, το τρίτο είναι το έγγραφο της 16ης Δεκεμβρίου του 2022 από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου, σύμφωνα με το οποίο η σύμβαση παραχώρησης παραμένει ισχυρή και ότι ο Ατρόμητος προέβη σε εργασίες καταλληλότητας του γηπέδου για την αδειοδότησή του! Για το λόγο αυτό του χαρίζεται (!) και το κόστος ηλεκτροδότησης του γηπέδου για όλο το 2022 ως συμψηφισμός για τις δαπάνες που έκανε για την αναβάθμιση του γηπέδου!

Μόνο με πολιτικό ή δικαστικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Τα πράγματα είναι απλά! Το σκεπτικό της απόφασης με το οποίο ο δικαστής στην πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης απάλλαξε τον Ατρόμητο, καταρρίπτεται από τις ίδιες τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η ομάδα του Περιστερίου με το Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου!

Η ευθύνη για τη μη τέλεση του αγώνα εξαιτίας των χαμηλωμένων εστιών, βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τη γηπεδούχο ομάδα. Κανένα Δήμο Περιστερίου, καμία κακοκαιρία, καμία μεζούρα! Ας φρόντιζε λοιπόν ο Σπανός και οι υπάλληλοί του να έχουν ένα γήπεδο σωστά για να φιλοξενεί αγώνες. Δεν το έκανε, τώρα ας υποστεί τις συνέπειες!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ΑΕΚ που (θα) έκανε τα στραβά μάτια και θα έδινε στον κάθε τυπάκο να την εμπαίξει και να την εκμεταλλευτεί δεν υπάρχει πια! Θα δίνει τους αγώνες της ΜΟΝΟ στο γήπεδο, όταν θα τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που επιβάλλουν οι κανονισμοί!

Οι κανονισμοί έχουν δημιουργηθεί και γραφτεί για να τηρούνται και όχι για να γίνονται πατσαβουρόχαρτο. Δεν χρησιμοποιούνται επίσης όποτε μας συμφέρει και όπως μας συμφέρει! Το ύψος των δοκαριών πρέπει να είναι 2,44 μέτρα. Ούτε 2,41, ούτε 2,47!

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση, πλην της δικαίωσης της ΑΕΚ θα αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει είτε πολιτική, είτε δικαστική παρέμβαση! Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αγανακτήσει και δε θα ανεχθεί άλλη κοροϊδία. Βάλτε το πολύ καλά μέσα στο μυαλό σας!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X