Τι έκανε η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε μείνει στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης σε ματς που τραυματίστηκε σοβαρά ο Νίκλας Ελίασον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (Cosmote Sport 1HD, 17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Στην αναμέτρηση του α’ γύρου στην Τρίπολη η ΑΕΚ είχε μείνει στο 1-1 σε ματς, όπου στο 20′ είχε αποχωρήσει με σοβαρό τραυματισμό ο Νίκλας Ελίασον έπειτα από σκληρό – στα όρια του αντιαθλητικού – μαρκάρισμα του Σουκάνοβιτς στον Ελίασον.

Στο 50′ η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίτο στον Γκατσίνοβιτς στη γωνία της περιοχής στο 50′. Ο Άμραμπατ εκτέλεσε ψύχραιμα, με τον Παπαδόπουλο να πέφτει στη σωστή γωνία, αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Το 1-1 προήλθε από ωραία ομαδική προσπάθεια στο 58′. Ο Καρμόνα με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Κρεσπί και αυτός με δυνατό σουτ και κόντρα στον Τζαβέλλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει έως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (90+5′), Σίτο (75′ Τιλίκα), Ριέρα (84′ Μπενίτο), Μπαράλες (84′ Άλβαρες).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (80′ Μάνταλος), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (80′ Γιόνσον), Πινέδα (46′ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (20′ Άμραμπατ), Αραούχο, Γκαρσία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X