Αν δεν πέσει η απόφαση έκτρωμα για την ΑΕΚ, θα είναι πραξικόπημα και σκάνδαλο!

Αν δεν πέσει η απόφαση έκτρωμα για την ΑΕΚ, θα είναι πραξικόπημα και σκάνδαλο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου γράφει για την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ και τα στοιχεία που δεν αφήνουν παρερμηνείες για το δίκαιο, εκτός και εάν…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφτασε η μέρα της κρίσης. Η ΑΕΚ και όλος ο συνασπισμός των ομάδων που έχουν ενωθεί εναντίον της (Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κ.α.) βρέθηκαν στην επιτροπή εφέσεων για την εκδίκαση της υπόθεσης του Περιστερίου. Θυμηθήκαμε ξανά τις μεζούρες, τα σκαψίματα, τα νταηλίκια και τις απειλές, προκειμένου να πιεστεί η ΑΕΚ να δώσει ένα σημαντικό παιχνίδι σε συνθήκες αλάνας. Επίσης, αναβίωσε ξανά η απόφαση έκτρωμα, που πέταξε την μπάλα στην εξέδρα και έριξε την ευθύνη τάχα μου στο δήμο Περιστερίου και ας τους ευτέλισε εν μια νυκτί ο Παχατουρίδης.

Φαινόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, έστω και εάν είχαν πέσει οι τόνοι και δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας (μας απασχόλησαν βλέπετε άλλες γραφικές καταστάσεις), πως δεν υπήρχαν και πολλά για να συζητηθούν. Ηταν φανερό, πως η δημόσια παραδοχή του δημάρχου Περιστερίου, αρκούσε για να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την απόφαση σκάνδαλο και να κλείσει η υπόθεση. Αυτό δεν είναι εκτίμηση, πεποίθηση ή άποψη, αλλά γεγονός.

Και επειδή είναι γεγονός, αν είχατε κουράγιο να διαβάσετε όσα τραγελαφικά ειπώθηκαν, έγινε ξεκάθαρη προσπάθεια να πεταχτεί η μπάλα όχι στην εξέδρα, αλλά εκτός γηπέδου εάν γίνεται. Γι’ αυτό και δεν προσπάθησαν να αντικρούσουν ουσιαστικά κάτι από όσα παρουσίασε η ΑΕΚ, αλλά να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα της παρουσίας των «κιτρινόμαυρων» στην εκδίκαση της έφεσης. Παρντόν; Πως είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε; Που έλεγε και η Κατερίνα.

Μόνο με πραξικόπημα

Βέβαια, εάν το δεις με μια πολύ γενική οπτική, έχει δίκιο ο «ποιητής». Γιατί να είναι η ΑΕΚ παρούσα στην υπόθεση; Μήπως ήταν εμπλεκόμενη στο παιχνίδι; Μήπως είναι η ομάδα που πήγαν να την υποχρεώσουν να παίξει σε κοντά δοκάρια και σκαμμένο γήπεδο; Όχι δα. Και επειδή τίθεται το ερώτημα ποιοι θα έπρεπε να είναι σε αυτήν την εκδίκαση, η απάντηση έρχεται από τους καφενέδες. Να κάνει η μάνα! Αυτή θα ήταν ρηξικέλευθη πρόταση.

Πιστεύω, πως ακόμα και κάποιος που δεν χωνεύει την ΑΕΚ, τον Μελισσανίδη, το κίτρινο χρώμα, τις μυρωδιές της Πόλης, αντιλαμβάνεται πως μόνο με πραξικόπημα μπορεί να μην υπάρξει απόφαση που θα δικαιώνει την ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος, που έψαξαν και ανακάλυψαν ο Κούγιας και οι λοιποί την… άσπρη μύγα, επιχειρώντας να βγάλουν άκυρη την έφεση. Από εκεί ξεκίνησαν, εκεί αφιέρωσαν το συντριπτικά κύρια μέρος της (όποιας) επιχειρηματολογίας τους.

Θα πείτε, ναι ρε φίλε, αλλά εδώ είναι Ελλάντα. Η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, εκεί που κατά περιόδους βλέπουμε στις δικαστικές αίθουσες να εξελίσσονται φαρσοκωμωδίες που τις βλέπει ο κόσμος και γελά. Δεν αναφέρομαι μόνο στα αθλητικά, αλλά και σε «επιχειρηματίες» που φεσώνουν και βγαίνουν άβρεχτοι, ναρκέμπορους που εμφανίζουν σαν μωρές παρθένες, βιαστές που παραδίδονται πάλλευκοι στην κοινωνία. Ας μην σκαλίσουμε πονεμένες ιστορίες.

Θα είναι σκάνδαλο αν δεν δικαιωθεί η ΑΕΚ

Αλλά ακόμα και έτσι, πολλά μπορεί να βγάλει ένα δικαστήριο. Ωστόσο, υπάρχει και μια κοινή λογική. Οι στοιχειώδεις κανόνες, η βασική αντίληψη δείχνει ξεκάθαρα. Εάν δεν μιλάμε για σκανδαλάρα πρώτου μεγέθους, εάν δεν μιλάμε για αθλητική εκτροπή με πραξικοπηματική υπογραφή, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη απόφαση πέρα από εκείνη που θα κατακυρώνει το ματς υπέρ της ΑΕΚ, χρεώνοντας την ευθύνη για όλες τις αστοχίες στον Ατρόμητο που βαρύνεται με όλα αυτά όπως κάθε γηπεδούχος.

Η ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για όσα ειπώθηκαν. Εκτιμώ, πως θα έπρεπε να τους βγάλει ξανά στον τάκο, να δείξει με κάθε επισημότητα τι συμπαιγνία εξελίχθηκε σε πρώτο βαθμό και ποιος συνασπισμός της ντροπής βρίσκεται συνεχώς απέναντι της. Βέβαια ας περιμένουμε τι θα βγάλει η τράτα. Θα πάμε σε πραξικόπημα, θα υπάρξει σκάνδαλο ή απλά θα επικρατήσει κάποια στιγμή η νομιμότητα σε αυτήν τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X