Κατέρρευσε το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, θα είναι σκάνδαλο αν δεν δικαιωθεί η ΑΕΚ

Από Τετάρτη η απόφαση για την έφεση της ΑΕΚ - Μέχρι Τρίτη μεσημέρι η προθεσμία για υπομνήματα στην υπόθεση
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσκόμισε όλα εκείνα τα στοιχεία με τα οποία γκρέμισε το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης και θα είναι σκάνδαλο ολκής αν δεν δικαιωθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κοινή λογική έτσι κι αλλιώς έλεγε από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης για το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι, πως δεν μπορεί να σταθεί το επιχείρημα πως η υπαιτιότητα για τα κοντά δοκάρια ήταν στον… Δήμο Περιστερίου. Και όπως αναμενόταν, οι νομικοί εκπρόσωποι της Ένωσης, γκρέμισαν σαν χάρτινο πύργο αυτό το σκεπτικό, με τα στοιχεία που προσκόμισαν στην Επιτροπή Εφέσεων κατά τη σημερινή εκδίκαση.

“Διαβάσαμε στην απόφαση κάτι πόυ δεν είχε ειπωθεί, ότι ο Ατρόμητος κάθε Κυριακή παραλαμβάνει το γήπεδο έξι ώρες πριν από τον αγώνα, από τον Δήμο. Αυτό είναι επινόηση της απόφασης δεν προβλήθηκε ποτέ. Και καταλήγει η απόφαση ότι η ευθύνη βαρύνει τον Δήμο. Ο ισχυρίσμός αυτός διαψεύδεται από δημόσια έγγραφα. Υπάρχει συμφωνητικό ανάμεσα στον δήμο και την ΠΑΕ Ατρόμητος στις 10 Αυγούστου. Εκεί αναφέρεται ότι το γήπεδο παραχωρείται στην ΠΑΕ, η χρήση του. Και συνεχίζει ότι η ΠΑΕ αναλαμβάνει τα έξοδα για τη συντήρηση του γηπέδου αποκλειστικά. Διάρκεια παραχώρησης είναι 12ετής από 1/8/2012 και λήγει 31/7/2024” ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση της δικηγόρου της ΑΕΚ.

Ακριβώς μάλιστα επειδή όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που προσκόμισε η Ένωση, καταρρίπτουν το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, όλη η προσπάθεια της υπεράσπισης του Ατρομήτου, δηλαδή του Αλέξη Κούγια, αυτή την φορά ήταν να ακυρώσει το δικαίωμα της ΑΕΚ στην έφεση. Προσπαθώντας να πείσει, πως δεν υπάρχει έννομο συμφέρον. Μάλιστα πάνω στην απέλπιδα προσπάθεια να ακυρώσει ο Κούγιας την έφεση, που αντιλαμβάνεται πως νομικά είναι πλήρως κατοχυρωμένη για να γίνει δεκτή, προσπάθησε να βγάλει εκτός και την παρέμβαση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Πλέον η απόφαση αναμένεται να βγει από την Τετάρτη, καθώς μέχρι την Τρίτη αναμένεται η Επιτροπή Εφέσεων υπομνήματα. Ωστόσο είναι ηλίου και κυρίως νομικού πλαισίου φαεινότερο, πως θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο, αν η ΑΕΚ στην έφεση της δεν δικαιωθεί.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X