Ο Κούγιας αμφισβητεί τον Παχατουρίδη: «Οι δηλώσεις του δεν αφορούν τη δίκη, μίλησε για τον χλοοτάπητα μόνο!»

Ο Κούγιας αμφισβητεί τον Παχατουρίδη: «Οι δηλώσεις του δεν αφορούν τη δίκη, μίλησε για τον χλοοτάπητα μόνο!»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δικηγόρος του Ατρομήτου, Αλέξης Κούγιας, συνέχισε την αγόρευσή του στην εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ αμφισβητώντας τα όσα δήλωσε ο Παχατουρίδης.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμος Περιστερίου είχε τονίσει ότι την ευθύνη για την κατάσταση του γηπέδου την έχει ο Ατρόμητος.

«Πουθενά ο διαιτητής δεν είπε το φύλλο αγώνα για ακαταλληλότητα του γηπέδου, για αντικανονικότητα είπε. Δεν λέει σε πιο σημείο του οριζόντιο δοκαριού βρήκε τα αντικανονικά σημεία», είπε αρχικά ο Κούγιας για να προσθέσει:

«Ο Ατρόμητος προσκομίζει βεβαίωση του δήμου ότι το γήπεδο παραχωρείται έξι ώρες πριν από τον αγώνα γιατι όλη εβδομάδα χρησιμοποιείται από σωματεία του Δήμου. Η βεβαίωση είναι με χθεσινή ημερομηνία.

Τα σωματεία είναι στίβου, πυγμαχίας κ.α.. Το χρησιμοποιούν πρωί και βράδυ κάθε μέρα. Στη βεβαίωση αναφέρεται ότι από τις 11.30 το πρωί του αγώνα, καμία εργασία δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο.

Πουθενά ο διαιτητής δεν είπε το φύλλο αγώνα για ακαταλληλότητα του γηπέδου, για αντικανονικότητα είπε. Δεν λέει σε πιο σημείο του οριζόντιο δοκαριού βρήκε τα αντικανονικά σημεία.

Ο Ατρόμητος προσκομίζει βεβαίωση του δήμου ότι το γήπεδο παραχωρείται έξι ώρες πριν από τον αγώνα γιατι όλη εβδομάδα χρησιμοποιείται από σωματεία του Δήμου. Η βεβαίωση είναι με χθεσινή ημερομηνία.

Τα σωματεία είναι στίβου, πυγμαχίας κ.α.. Το χρησιμοποιούν πρωί και βράδυ κάθε μέρα. Στη βεβαίωση αναφέρεται ότι από τις 11.30 το πρωί του αγώνα, καμία εργασία δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ίδια βεβαίωση διευκρινίζεται ότι οι δηλώσεις Παχατουρίδη αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα. Οι δηλώσεις Παχατουρίδη δεν αφορούν το αντικείμενο της δίκης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν είχε δόλο, ούτε αμέλεια και πίστη στην κανονικότητα του γηπέδου. Έπραξε ό,τι ήταν δυνατόν για να γίνει ο αγώνας. Έχουν γίνει 600 αγώνες πρωταθλήματος στα πακτωμένα δοκάρια. Η μεζούρα είναι ανύπαρκτη και δεν γνωρίζουμε πως τεντώθηκε, πως χρησιμοποιήθηκε στη μέτρηση, τίποτα

Οι διαστάσεις του τέρματος ελέγχθηκαν με λέιζερ στην αρχή της σεζόν και στις 7/2 και βρέθηκαν όλα κανονικά».

Τέλος ο Κούγιας είπε: «Δεν αναφέρεται πουθενά τι μέτρησε άρα είναι αντικανονική η μέτρηση. Τα δύο σωστά που μέτρησε με τη μεζούρα είναι στη συμβολή των δοκών που δεν μπορούν να κατέβουν.

Ο διαιτητής του αγώνα με δόλο, βρέθηκε με μία κορδέλα μεζούρα στο χέρι την οποία ισχυρίζεται ότι του έδωσε η αστυνομία. Η κορδέλα μεζούρα δίνει διαφορετικά και εσφαλμένα αποτελέσματα. Μπορεί η μεζούρα να την πήρε ο Γιάννης Παπαδόπουλος να την πήρε και να την έδωσε στον διαιτητή και να είναι δύο πόντους μικρότερη. Και δεν την έχουμε εδώ  να την ελέγξουμε».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X