Μοχαμάντι στη γιορτή του enwsi.gr: «Γήπεδο, κόσμος και προπονητής έχουν βάλει την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλήματος - O Aλμέιδα είναι πατέρας μας!» (VIDEO)

Μοχαμάντι στη γιορτή του enwsi.gr: «Γήπεδο, κόσμος και προπονητής έχουν βάλει την ΑΕΚ σε τροχιά πρωταθλήματος - O Aλμέιδα είναι πατέρας μας!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Μίλαντ Μοχαμάντι μίλησε στη γιορτή του enwsi.gr για τους στόχους της ΑΕΚ και την ένωση που νιώθει με την ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr έκλεισε πριν λίγες ημέρες 10 χρόνια ζωής και το γιόρτασε, πού αλλού; Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την «κιτρινόμαυρη» γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν παίκτες του Δικέφαλου με τον αρχηγό Νταμιάν Σιμάνσκι και τους Αρόλντ Μουκουντί και Μίλαντ Μοχαμάντι να δίνουν το «παρών».

Ο τελευταίος μάλιστα μίλησε στη γιορτή του enwsi.gr δηλώνοντας πως νιώθει πιο ενωμένος από ποτέ με τον Σύλλογο καθώς το γήπεδο, ο προπονητής και ο κόσμος έχουν βοηθήσει την ομάδα να απογειωθεί.

«Είναι πολύ ωραία να είσαι σε γιορτές όπως αυτή. Νώθουμε όλοι ενωμένοι με την ομάδα και γιορτές όπως αυτή μας φέρνουν πιο κοντά», δήλωσε αρχικά ο Ιρανός μπακ και συμπλήρωσε:

«Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά στην ομάδα. Σε κάθε προπόνηση γίνεται σκληρή δουλειά από όλους και τον προπονητή. Τώρα αυτή τη σεζόν, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή σε όλα τα παιχνίδια παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς».

Μάλιστα, όπως τόνισε μιλάει για τον Ματίας Αλμέιδα μέχρι και στους… φίλους του. «Το λέω και σε όλους μου τους φίλους. Αυτός ο προπονητής είναι μια απίστευτη προσωπικότητα. Πολύ καλός προπονητής και απίστευτος άνθρωπος. Είναι σαν δάσκαλος, σαν πατέρας για όλους τους παίκτες του. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας. Με όλους του καλούς παίκτες που έχουμε και τον προπονητή με τον οποίο δουλεύουμε συνεχώς, πιστεύω θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς».

Τέλος ανέφερε πως η Ένωσης είναι σε τροχιά πρωταθλήματος: «Το νέο γήπεδο, οι παίκτες, ο προπονητής, γιορτές όπως η σημερινή μας κάνει πιο ενωμένους από ποτέ. Όλα αυτά μας έχουν βάλει σε νέο δρόμο, σε τροχιά πρωταθλητισμού και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα».

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι στη γιορτή του enwsi.gr

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλαντ Μοχαμάντι:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X