Super League: Βόλος-Λαμία κοντράρονται σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Super League: Βόλος-Λαμία κοντράρονται σήμερα στο Πανθεσσαλικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Πανθεσσαλικό, με την αναμέτρηση Βόλος-Λαμία (20:00) ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μία ημέρα νωρίτερα από το συνηθισμένο αρχίζει η αγωνιστική της Super League, με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία (20:00, Cosmote Sport2). Οι Θεσσαλοί θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και παράλληλα να διατηρηθούν στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεδομένα θα λείψει ο τιμωρημένος Σι και ο τραυματίας Μπαριέντος, ενώ επιστρέφει ο Ντέλετιτς.

Ακόμα ένας “τελικός” για τη Λαμία, που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Για την ομάδα του Βόκολου επανέρχεται ο Σιμόν και μετά από καιρό ο Σαραμαντάς, ενώ εκτός έμειναν οι Ρόμανιτς, Πάβλοβετς, Τόσιτς, Μπεχαράνο, Αντέτζο, Σαράνοφ και Ντε Βινσέντι, με τους τέσσερις τελευταίες να φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή

20:00 Βόλος-Λαμία

Σάββατο

17:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
20:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κυριακή

16:00 Ιωνικός-ΟΦΗ
16:00 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
19:30 Άρης-Ατρόμητος

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X