Αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Ιωνία: Το VIDEO κλιπ των σκληρών Αλβανών κακοποιών – «Κάποιοι πρέπει να… “φύγουν”»

Αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Ιωνία: Το VIDEO κλιπ των σκληρών Αλβανών κακοποιών – «Κάποιοι πρέπει να… “φύγουν”»

Το τραγούδι μήνυμα της συμμορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ίχνη της συμμορίας, που άνοιξε πυρ κατά καφετέριας στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης (21/2), όπου έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος άνδρας ο οποίος βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή ψάχνουν οι αστυνομικές Αρχές. Η «συμμορία L», μάλιστα, είχε και παρουσία στη μουσική βιομηχανία, καθώς πριν από έναν με ενάμιση χρόνο είχε αναρτήσει στο YouTube και βίντεο κλιπ, όπου φαίνονται τόσο οι ίδιοι, όσο και τα πολυτελή τους αυτοκίνητα που τα παράτησαν στη Νέα Ιωνία και στου Γκύζη αντίστοιχα.

Ο βασικός κορμός της συμμορίας «Lions» αποτελείται από 15 άτομα, από τα όποια οι 4, 5 εξ αυτών είναι οι βασικοί της συμμορίας, αλβανικής καταγωγής. Εχουν διασυνδέσεις με αρκετούς κρατούμενους, αλβανικής καταγωγής, σε όλες τις φυλακές της χώρας και άρχισε να δρα την περίοδο του 2013 – 2014, όπου πραγματοποιούσε κλοπές, αλλά και για προστασία οίκων ανοχής σε συνεργασία με διεφθαρμένο κύκλωμα της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο είχε απασχολήσει πριν από μερικά χρόνια, για την προστασία σε λέσχες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X