Θέλει να μείνει στη Χαλ ο Δημήτρης Πέλκας

Θέλει να μείνει στη Χαλ ο Δημήτρης Πέλκας
Photo Credits: INTIME

Για το μέλλον του μίλησε στον αγγλικό Τύπο ο Δημήτρης Πέλκας που έδειξε διάθεση παραμονής στη Χαλ του Ατζούν Ιλιτζαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέλκας έχει βρει τον εαυτό του στη Χαλ και απ’ ό,τι φαίνεται, υφίσταται η διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Ο Έλληνας διεθνής, άλλωστε, μετρά 17 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 955 αγωνιστικά λεπτά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας έχει εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει τον Πέλκα στο ρόστερ της ομάδας και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, αφού ο Λίαμ Ροσενιόρ τον εκτιμά τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο.

«Είσαι πολύ χαρούμενος όταν ο προπονητής σου λέει αυτά τα πράγματα. Από την δική μου οπτική γωνία, όταν ακούς αυτά τα πράγματα από τον προπονητή σου, αποκτάς μεγαλύτερη φιλοδοξία για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά και να του δώσεις πράγματα πίσω. Επειδή εκείνος πιστεύει σε μένα, θέλω να του δίνω όλο και πιο πολλά. Αυτό το είδος της κατάστασης δουλεύει καλά τόσο για μένα όσο και για τον προπονητή», είπε για τον προπονητή του ο Πέλκας.

Όσο για το αν θα ήθελε να μείνει περισσότερο στην Χαλ, υποστήριξε:

«Ναι. Έχει μιλήσει και προσωπικά μαζί μου κι έχω μιλήσει κι εγώ σε κείνον γι’ αυτό. Θα ήταν υπέροχο να συνεχίσουμε την σχέση αυτή και να παίξει ξανά για κείνον. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, και για τώρα, εγώ θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στους επόμενους 2-3 μήνες, να τελειώσει η σεζόν και για την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τελικά να μπούμε στα πλέι-οφς. Αφότου η σεζόν τελειώσει, θα δούμε τι θα συμβεί».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X