O Κριστιάνο Ρονάλντο τίμησε την ημέρα ίδρυσης της Σαουδικής Αραβίας - Με χρυσή παραδοσιακή ρόμπα και σπαθί (VIDEO)

Πού θα δούμε τα ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Δείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υιοθέτησε την κουλτούρα και την παραδοσιακή μόδα της Σαουδικής Αραβίας για να γιορτάσει την Ιδρυτική Ημέρα στο κράτος της Μέσης Ανατολής.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ συμμετείχε με χαμόγελο στην εορταστική μέρα με τους συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ προσαρμοσμένος άψογα στο πλευρό των συναδέλφων του.

Ο πολύπειρος επιθετικός φόρεσε μια αυθεντική ρόμπα daglah για να τιμήσει την ημέρα που η Σαουδική Αραβία γιορτάζει τη δημιουργία του πρώτου κράτους στη χώρα πριν από τρεις αιώνες. Κάμερες τον κατέγραψαν να γιορτάζει μαζί με τους συμπαίκτες του εκτός γηπέδου, να πίνει καφέ, να ποζάρει για φωτογραφίες και να χορεύει με ένα παραδοσιακό εορταστικό σπαθί.

Σε βίντεο στο προφίλ του στα social media, τον βλέπουμε να ποζάρει με τα χέρια του σταυρωμένα και να κοιτάζει κατευθείαν προς την κάμερα, καθώς χαμογελάει ντυμένος με ένα daglah που θεωρείται εθνικό ένδυμα στη χώρα και φοριέται από τους άνδρες σε όλη τη Σαουδική Αραβία. Ο «CR7» φόρεσε επίσης μια παραδοσιακή λευκή ρόμπα (thobe) κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα: «Ευτυχισμένη ημέρα ίδρυσης της Σαουδικής Αραβίας. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία να συμμετέχω στον εορτασμό».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X