Έτοιμος για Μπαρτσελόνα δηλώνει ο Τεν Χαγκ: «Έχουμε μία ιδέα...»

Έτοιμος για Μπαρτσελόνα δηλώνει ο Τεν Χαγκ: «Έχουμε μία ιδέα...»
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη για το ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη συναρπαστική ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα (2-2) στον πρώτο αγώνα στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, με τον Ερίκ Τεν Χαγκ να λέει πως έχει μία ιδέα για το ματς.

«Ό,τι κάνουμε διαφορετικά θα το δείτε αύριο στο γήπεδο. Έχουμε μια ιδέα. Όλοι θέλουμε να παίξουμε μεγάλα παιχνίδια, μεγάλα ματς. Όταν ήμασταν μικροί, το ονειρευόμασταν. Το απολαμβάνουμε πραγματικά, ανυπομονούμε πραγματικά και το απολαμβάνουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η επόμενη εστίαση είναι πάντα στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια νοοτροπία ότι κάθε μέρα θέλουμε να δίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», είπε ο Τεν Χαγκ, ο οποίος κρατά τη Γιουνάιτεντ  στη μάχη για τέσσερα τρόπαια, με τον τελικό του League Cup να είναι την Κυριακή. (26/2).

Ο Τεν Χαγκ πρόσθεσε επίσης ότι ο αρχηγός Χάρι Μαγκουάιρ και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Αντόνι επέστρεψαν διαθέσιμοι και θα μπορούσαν να παίξουν εναντίον της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Γάλλος επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ εξακολουθεί να είναι εκτός.

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο αμυντικός Ραφαέλ Βαράν, εξήγησε τις αλλαγές που έχουν γίνει: «Πιστεύω ότι πρώτα από όλα είναι η αυτοπεποίθηση», είπε ο Βαράν. «Δεύτερον, είναι η πειθαρχία. Τακτικά ξέρουμε ακριβώς πώς θέλουμε να παίξουμε, να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Με λίγη περισσότερη εμπειρία και τη νοοτροπία του ανταγωνισμού έχουμε ήδη βελτιωθεί πολύ, και αυτή είναι ίσως η διαφορά».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X