Ο Αυγενάκης τινάζει την Super League 2 στον αέρα, αποφασίστηκε να παραμείνει το λουκέτο!

Αυγενάκη είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα!
Photo Credits: INTIME

Παράταση στο λουκέτο για την Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει φέρει αρκετά δεινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ένα από αυτά όπως φαίνεται είναι και η διάλυση της Super league 2. Καθώς παρά τις φήμες για επιστροφή της αγωνιστικής δράσης το λουκέτο παραμένει!

Στο διοικητικό συμβούλιο του μεσημεριού της Τετάρτης (22/02) εν μέσω έντασης και διαφωνιών δεν πάρθηκε τελικά απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα. Οι ομάδες εξακολουθούν να αντιδρούν στο ψαλίδισμα της επιχορήγησης από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Το μείζον θέμα που απειλεί την βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων έφερε στο τραπέζι ακόμη και ζήτημα αλλαγής διοίκησης στην Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, ειπώθηκε από τον Αντώνη Ροκάκη των Χανίων ότι μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα, ακόμη και 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα, με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί ο νυν πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα θα παραμείνει σε αναστολή για τρίτη σερί εβδομάδα και είναι άγνωστο πότε οι ομάδες θα επιστρέψουν στο γήπεδο, αλλά και με ποιους όρους.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X