Κάποιος να τον σταματήσει: Ο Λουτσέσκου μιλά πάλι για κλεμμένα και προκαλεί!

Κάποιος να τον σταματήσει: Ο Λουτσέσκου μιλά πάλι για κλεμμένα και προκαλεί!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον κόσμο του ξανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάθε φορά τα ίδια. Κάθε μέρα νιώθει οτι τον έχουν κλέψει αυτός ο απόλυτα ηθικός και σωστός σε όλα του άνθρωπος. Η Αθήνα τον πολεμά, το «σύστημα» τον πολεμά, γενικότερα τον πολεμάνε επειδή λέει… αλήθειες. Μανία καταδίωξης λέγεται αυτό.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από την Αθήνα, συνδυάζοντας τα γεγονότα με τις τοποθετήσεις του που «ενοχλούν», καθώς όπως σημείωσε: «Ξέρουν ότι μιλάω με γεγονότα, ότι λέω την αλήθεια».

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR. Έτσι χάσαμε το Κύπελλο. Πάντα υπήρχε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη στο φινάλε του αγώνα ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να το δουν στο VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσης, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X