Η ΑΕΚ ζητά από τον ΠΑΟΚ να πάρει θέση για την αλητεία στη μνήμη του Γέλοβατς: «Ανίερη πράξη, ξεπέρασε κάθε όριο - Εκφράζουμε οργή και αγανάκτηση»

Η ΑΕΚ ζητά από τον ΠΑΟΚ να πάρει θέση για την αλητεία στη μνήμη του Γέλοβατς: «Ανίερη πράξη, ξεπέρασε κάθε όριο - Εκφράζουμε οργή και αγανάκτηση»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την ντροπιαστική ενέργεια των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και οι οργανωμένοι οπαδοί του στην Θύρα 4 έκαναν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού, ίσως και του παγκόσμιου.

Πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα έκαψαν ορισμένα κιτρινόμαυρα πανό και μπλούζες της Ενωσης, ανάμεσά τους και μία φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ με το όνομα του Στέβαν Γέλοβατς, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή την περσινή σεζόν. Ενας θάνατος που προκάλεσε σοκ σε όλη την χώρα… Με αυτό τον τρόπο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσέθεσαν μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία τους, μετά τη δολοφονία – από οπαδούς του ΠΑΟΚ – του Άλκη Καμπανού πριν από έναν χρόνο.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησης γράφοντας πως αυτή η κίνηση προκαλεί οργή και αγανάκτηση στον οργανισμό της.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Το έμβλημά μας είναι η ψυχή μας. Το ιεροσύλημα κατά συμβόλων συνιστά έτσι ή αλλιώς όνειδος για οιονδήποτε το επιχειρεί στο πλαίσιο ενός παραλογισμού, που δεν έχει σχέση με τον αθλητικό πολιτισμό, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή η ανίερη πράξη έχει στόχο την ιστορική φανέλα των αξιών και των ιδανικών της Βυζαντινογέννητης Α.Ε.Κ.

Η σύλιση και η καύση (σύμφωνα με καταγγελίες οπαδών μας) φανέλας αποβιώσαντος αθλητή μας, του αδικοχαμένου αδελφού μας STEVAN, ξεπερνά, ωστόσο, κάθε όριο και δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την οργή μας και την αγανάκτησή μας.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφωνεί με τέτοιες πρακτικές, που δεν συνάδουν με την ιστορία του Συλλόγου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X