Χέντερσον: «Υπάρχει απογοήτευση και θυμός, η Ρεάλ τιμώρησε τα πολλά λάθη μας»

Χέντερσον: «Υπάρχει απογοήτευση και θυμός, η Ρεάλ τιμώρησε τα πολλά λάθη μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον θυμό για την βαριά ήττα της Λίβερπουλ από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον έμπειρο χαφ να στέκεται στα πολλά λάθη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα και προφανώς απογοήτευση, εκνευρισμός με το αποτέλεσμα, αλλά σε μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ένιωσα ότι παίξαμε καλά.

Ήμασταν άτυχοι που πήγαμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια. Αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη, ειδικά στα γκολ, και όταν κάνεις λάθη, μια ομάδα όπως η Ρεάλ σε τιμωρεί και μας τιμώρησαν κάθε φορά απόψε.

Έχουν ποιοτικούς παίκτες παντού, αλλά σίγουρα δεν βοηθήσαμε τους εαυτούς μας, ειδικά στην στατική φάση από την οποία η Ρεάλ έβαλε το τρίτο γκολ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν φάουλ, αλλά δεν αμυνθήκαμε σωστά και μετά από αυτό υπήρχαν μερικές μπαλιές που θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα και το παιχνίδι μας ξέφυγε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X