Champions League: «Πάρτι» της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-5 στο «σπίτι» της Λίβερπουλ, εύκολο 0-2 της Νάπολι στην Φρανκφούρτη!

Champions League: «Πάρτι» της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-5 στο «σπίτι» της Λίβερπουλ, εύκολο 0-2 της Νάπολι στην Φρανκφούρτη!
Photo Credits: INTIME

Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τους «8» του Champions League πραγματοποιήσαν οι Ρεάλ και Νάπολι, η πρώτη με επική ανατροπή (2-5) στην έδρα της Λίβερπουλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, αμφότερες με σπουδαίες εκτός έδρας νίκες επί των Λίβερπουλ (2-5) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-2).

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-5

Φυσικά, τα βλέμματα στρέφονται στην επική ανατροπή της «Βασίλισσας» στο «Άνφιλντ». Εκεί όπου η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, χάρη στο τακουνάκι του Νούνιες μόλις στο 4′ και το… πλασέ-«ευχαριστώ» του Σαλάχ στο «δώρο» του Κουρτουά στο 14′.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καθηλωτικός, με τη Ρεάλ να τον αξιοποιεί καταφέρνοντας να ισοφαρίσει πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Δύο χτυπήματα από τον Βινίσιους, το πρώτο στο 21′ με ιδανικό πλασέ και το δεύτερο στο 36′, όταν ο Άλισον φαίνεται πως… ζήλεψε την προαναφερθείσα γκάφα του Κουρτουά διώχνοντας πάνω στον συμπατριώτη του, με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα.

Σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε το ματς και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν την ανατροπή μόλις στο 47′. Ο Μόντριτς εκτέλεσε το φάουλ, βρίσκοντας τον αμαρκάριστο Μιλιτάο που έγραψε το 2-3 με δυνατή κεφαλιά.

Παρά την προσπάθεια της Λίβερπουλ να αντιδράσει, η Ρεάλ ήταν αχτύπητη μπροστά, εκμεταλλεύτηκε τα κενά των Άγγλων και έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα, αμφότερα από τον Μπενζεμά, στο 55′ και στο 67′.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι 0-2

Την ίδια ώρα το «τρένο» της Νάπολι περνούσε άνετα και από τη Φρανκφούρτη.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Χωρίς να πτοηθεί από το χαμένο πέναλτι του Κβαρατσχέλια στο 36′, πήρε προβάδισμα πριν το ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 40′ οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν υποδειγματική αντεπίθεση, με τον Λοσάνο να σπάει από δεξιά στον Οσιμέν, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-1 από κοντά.

Στο 58′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Κόλο Μουανί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από άσχημο πάτημα στον Ανγκισά. Σε μια φάση που θύμισε αρκετά εκείνη των Αραούχο-Ολιβέιρα στο, προ δύο ημερών, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Οι Ναπολιτάνοι αξιοποίησαν και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 65′, όταν ο Κβαρατσχέλια βρήκε με υπέροχο τακουνάκι τον Ντι Λορέντσο, ο οποίος πλάσαρε για το τελικό 0-2.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X