Super League 2: Όλα δείχνουν σέντρα την 1η Μαρτίου και… ξανά αναβολή!

Super League 2: Όλα δείχνουν σέντρα την 1η Μαρτίου και… ξανά αναβολή!
Photo Credits: INTIME

Ορατό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης και… εκ νέου αναβολής στη Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέντρα και… εκ νέου αναβολή στον ορίζοντα για τη Super League 2.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως στο κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22/2), οι ομάδες θα αποφασίσουν -σε ένδειξη καλής θέλησης- να ξαναμπούν στο γήπεδο από την επόμενη Τετάρτη (1/3).

Ωστόσο, παράλληλα φέρονται αποφασισμένες -ακόμα κι εκείνες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και παλεύουν για άνοδο- να παίξουν δύο αγωνιστικές (μεσοβδόμαδα και το επόμενο Σαββατοκύριακο 4-5/3) και να διακόψουν και πάλι το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το όλο θέμα για τη Super League 2 προέκυψε από τη μοιρασιά των κερδών από τη φορολογία του Στοιχήματος και το «ψαλίδι» στα χρήματα που ήταν να πάρει και τα οποία έπεσαν στα 1,7 εκατ. ευρώ. Οι αξιώσεις των ομάδων είναι για 5 εκατ. ευρώ. Όμως για την ώρα -και από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη- δεν προκύπτει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Πλέον, μένει να φανεί το τι θα αποφασιστεί, καθώς και το εάν σε ενδεχόμενο νέας αναβολής (εφόσον φυσικά επανεκκινήσει το πρωτάθλημα), θα βγαίνουν οι ημερομηνίες για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Πηγή: Sport-fm.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X